T Tekmill Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 speedhack04edwdx4.krjtmp.dll isimli dosyayı silmeme rağmen sürekli tekrar geliyor. Defender sonuçları temiz ekstra bir antivirüs denemedim. Dosya Ekleri resim_2024-12-15_103758422.png 22 KB · Görüntüleme: 27 Ekran görüntüsü 2024-12-15 103716.png 15,6 KB · Görüntüleme: 24
speedhack04edwdx4.krjtmp.dll isimli dosyayı silmeme rağmen sürekli tekrar geliyor. Defender sonuçları temiz ekstra bir antivirüs denemedim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.797 Makaleler 6 Çözümler 533 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Aralık 2024 #2 @Tekmill Yazılımı indirip çalıştırın ve Everything içinde o dosyayı arayın ve silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi
@Tekmill Yazılımı indirip çalıştırın ve Everything içinde o dosyayı arayın ve silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com
KS KS T Tekmill Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 turko35408 dedi: @Tekmill yazılımı indirip çalıştırın ve everything içinde o dosyayı arayın ve silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Maalesef dosya gözükmüyor. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Tekmill yazılımı indirip çalıştırın ve everything içinde o dosyayı arayın ve silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Maalesef dosya gözükmüyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.797 Makaleler 6 Çözümler 533 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Aralık 2024 #4 @Tekmill speedhack0via4eh.dll diye bir dll var bilgisayarımdan silince geri geliyor Arkadaşlar merhaba böyle bir dll dosyası durmadan geri geliyor nasıl kaldırabilirim virüs mü değilmi bilmiyorum virüs kaldırma programlarına da zaten güvenim yok napmam gerek forum.pchocasi.com.tr Artı 0 Eksi
@Tekmill speedhack0via4eh.dll diye bir dll var bilgisayarımdan silince geri geliyor Arkadaşlar merhaba böyle bir dll dosyası durmadan geri geliyor nasıl kaldırabilirim virüs mü değilmi bilmiyorum virüs kaldırma programlarına da zaten güvenim yok napmam gerek forum.pchocasi.com.tr