Çözüldü Silinen Windows uygulamaları tekrar geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HarunEnTeR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarımda başlat menüsünde gereksiz hatta indirmediğim birkaç Windows mağaza uygulamasını gördüm. Başladım silmeye ama Photoshop'u sildim ve 3 dk sonra kendiliğinden tekrar indi. O an bir korktum ve tüm uygulamaları sildikten sonra bilgisayarı kapadım. Sonraki gün açtığımda aynı uygulamalar vardı ancak yüklü değillerdi, sadece reklam gibiydi. Yine kaldırdım ama sadece başlangıçtan kaldırdım çünkü normal kaldırılmıyordu, reklam gibiydiler. Bilgisayar Windows 10 Pro, en iyi virüs korumasına sahip, virüs taraması temiz çıktı. Microsoft ve Google hesabımdaki cihazlara baktım, sadece bu bilgisayar var, tamam dedim ama her seferinde bu foruma yüklediğim fotoğraf gibi bilgisayarı kapatıp açınca o uygulamalar reklam gibi geliyor. Benim başlata koyduğum uygulamalar gidiyor ve hiçbir uygulamaya başlangıca sabitle deyince sabitlenmiyor. Elimle sürüklemek zorunda kalıyorum, lütfen acil yardım edin. (Roblox'u ben ekledim, fotoğraftakini, diğerleri kendiliğinden geliyor)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    108,8 KB · Görüntüleme: 160
Sen onları dinleme, asıl performansı düşüren odur. Üşenme driverları sen kur ne olacak. Gidip yanlış Driver'ı kuruyor, sonra paranla sen rezil oluyorsun.

Ben zaten üşendiğimden değil bilgisayar eski çoğu driverin desteği kalktığı ve sadece bu program o driverları bulduğu için almıştım. Clipsvc hizmetini bile durdurdum ama hala nasılsa yüklüyor bu ağzına ettik bilgisayarın.

Ben zaten üşendiğimden değil bilgisayar eski çoğu driverin desteği kalktığı ve sadece bu program o driverları bulduğu için almıştım. Clipsvc hizmetini bile durdurdum ama hala nasılsa yüklüyor bu ağzına ettik bilgisayarın.
Revo Uninstaller ile kaldırın. Sorunu bu yapmıyor da olabilir ama her şekilde kaldırmanız lazım zaten.

Revo Uninstaller ile kaldırın. Sorunu bu yapmıyor da olabilir ama her şekilde kaldırmanız lazım zaten.

Sorunun bundan çıkmadığına eminim yine de. Çünkü bilgisayarım Windows 7, Windows 8.1 sürümlerinde iken de bu programı kullandım ve sorun yoktu. Zaten Windows 7'de sorun olmaz ama 8.1 dede mağaza var. Zaten Driver Booster Microsoft mağazası Uygulmalar'ını bozamaz. Alakası yok. (zaten son zamanlarda güncelleme yapmıyorum)
Ha bir de ben bilgisayarım son sürümlerde ekran kartının sorun çıkardığı için eski sürüme geçmiştim. Acaba güncel olmadığı içinmi bu sorun ortaya çıktı?

Sorunun bundan çıkmadığına eminim yine de. Çünkü bilgisayarım Windows 7, Windows 8.1 sürümlerinde iken de bu programı kullandım ve sorun yoktu. Zaten Windows 7'de sorun olmaz ama 8.1 dede mağaza var. Zaten Driver Booster Microsoft mağazası uygulmalar'ını bozamaz. Alakası yok.
Aslında onlar yüklü değil. Onlar reklam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı