Silinen dosyaları geri getirmek

R-Studio adlı programı deneyebilirsiniz Youtube da videosu olacaktı.

Yukarıda tavsiye edilen R-Studio çok iyi bir program. Ama tam versiyona ihtiyacınız olacaktır. Yalnız siz 2 hafta içerisinde bilgisayarınızı kullanmaya devam ettiyseniz bir çok dosya bu arada bozulmuş olabilir.

Yukarıda tavsiye edilen R-Studio çok iyi bir program. Ama tam versiyona ihtiyacınız olacaktır. Yalnız siz 2 hafta içerisinde bilgisayarınızı kullanmaya devam ettiyseniz bir çok dosya bu arada bozulmuş olabilir.
Şuan r studio tarama yapıyor ama kurtarma kısmı ücretli sanırım dediğine göre ?
Dosyalar silindiğinden beri kullanıyorum maalesef.
HDD yi söküp bilgisayarcıya felan götürsem onlar halledemez mi aceba ? Programlar haricinde başka bir yolu yok mu ya

Çoğu program ücretli senin dediğin yolu nasıl yapabilirim?

Microsoft Store'dan Windows File Recovery uygulamasını indireceksiniz (Windows 10 sürümünüzün en az 20H2 olması lazım), ister PowerShell'den ister uygulamanın simgesinden ister komut isteminden çalıştırın. Fakat bilgisayara içi boş olan bir disk (geri yüklemenin yapılacağı diske kaydedilemiyor maalesef)winfr C: E: /x /y:(dosya uzantısı) kodunu (parantez kullanmadan) gireceksiniz. Geri yüklemenin bitmesini bekleyin, taktığınız diskte yeni bir dosya oluşturacak o dosyanın içinde yazdığınız dosyanın formatında silinmiş dosyalar olacak.

Şuan r studio tarama yapıyor ama kurtarma kısmı ücretli sanırım dediğine göre ?
Dosyalar silindiğinden beri kullanıyorum maalesef.

Evet hocam ben en son 4-5 sene önce ihtiyaç duymuştum ve hatırladığım kadarıyla dediğiniz gibiydi, tarama yapıyor ama dosyaları geri getirmek için full versiyon gerekiyor.

Taranan dosyalarda ön izleme yapılabiliyor, en azından dosyaların kurtarılabilir olup olmadığını görebilirseniz başka bir programla da geri getirme ihtimaliniz olacaktır.

Bu süre içerisinde eğer kaldırılan dosyaların bulunduğu adres bölgelerine bir şeyler yazıldıysa oradaki dosyayı geri getirme ihtimali azalır.

Evet HDD yi götürüp bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz ama onlarda aynı şeyi yapacaklar ve yüksek bir meblağ isteyebilirler. En güzeli siz yapamayacağınızı düşünüyorsanız bilgisayar işlerinden anlayan bir arkadaşınız varsa ondan yardım almak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…