Geri dönüşümden kutusundan da sil.
Cahil değilim kardeşim. Denetim masasından da geri dönüşümden de sildim. Lütfen bilgin varsa konuş.
Mesajına yazdın mı sildim diye? Nerden bileyim ben senin silip silmediğini. Konuşmadan önce mesajını okumanı tavsiye ederim.
Sildim yazdım oraya, geri dönüşüm kutusuna taşıdım değil. Sen silmek için sadece geri dönüşüm kutusuna mı koyuyorsun?
Çok teşekkür ederim. Verdiğiniz programı indirdim ve işe yaradı.Oyun dosyalarının konumunu kontrol edin. Denetim masasından silince, kalıntı dosyalar kalabiliyor. Ayrıca bu tarz oyunları Steam, UPlay üzerinden silin. Eğer farklı bir oyunsa BC Uninstalleri kullanın.
Ayrıca kayıt dosyaları, resimler, videolar ya da Appdata içeriğini de kontrol edin. Oyuna ait dosya varsa kaldırın.Bulk Crap Uninstaller
Bulk Crap Uninstaller (veya BCUninstaller) ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program kaldırıcıdır. Minimum kullanıcı girdisi ile büyük miktarda uygulamayı kaldırmada başarılıdır. Artıkları temizleyebilir, sahipsiz uygulamaları tespit edebilir...www.technopat.net
Bunun dışında yapabileceğin başka bir şey yok. Alan boşaltman gerekiyorsa, Wise disk cleaner ile temizlik yapabilirsiniz. Resimdeki seçenekler ile temizlersen baya bir alan açacaktır. Ayrıca Sistem zayıflatma sekmesine de göz atabilirsin.
Wise Disk Cleaner - Free Disk Cleanup and Defrag Tool
Download Wise Disk Cleaner to clean up your disk of useless and outdated junk files, browser traces, cookies, and history on your disks. Free up your disk space, protect your privacy, and make your PC run faster.www.wisecleaner.com
Eki Görüntüle 755133
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.