Silinen dosyanın hala yer kaplaması

Samed OK

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyun indirmiştim ve sonradan bu oyunu sildim. Ancak indirmeden önce sabit diskimin boş alanı 173 GB idi. Sildikten sonra ise 168 GB'a indi. Hala 5 GB fazlalık var bu 5 GB'ı nasıl silebilirim?

Oyun dosyalarının konumunu kontrol edin. Denetim masasından silince, kalıntı dosyalar kalabiliyor. Ayrıca bu tarz oyunları Steam, UPlay üzerinden silin. Eğer farklı bir oyunsa BC Uninstalleri kullanın.
Ayrıca kayıt dosyaları, resimler, videolar ya da Appdata içeriğini de kontrol edin. Oyuna ait dosya varsa kaldırın.

Bunun dışında yapabileceğin başka bir şey yok. Alan boşaltman gerekiyorsa, Wise disk cleaner ile temizlik yapabilirsiniz. Resimdeki seçenekler ile temizlersen baya bir alan açacaktır. Ayrıca Sistem zayıflatma sekmesine de göz atabilirsin.

Screenshot_8.png

Son düzenleme:
Oyun dosyalarının konumunu kontrol edin. Denetim masasından silince, kalıntı dosyalar kalabiliyor. Ayrıca bu tarz oyunları Steam, UPlay üzerinden silin. Eğer farklı bir oyunsa BC Uninstalleri kullanın.
Ayrıca kayıt dosyaları, resimler, videolar ya da Appdata içeriğini de kontrol edin. Oyuna ait dosya varsa kaldırın.

Bunun dışında yapabileceğin başka bir şey yok. Alan boşaltman gerekiyorsa, Wise disk cleaner ile temizlik yapabilirsiniz. Resimdeki seçenekler ile temizlersen baya bir alan açacaktır. Ayrıca Sistem zayıflatma sekmesine de göz atabilirsin.

Eki Görüntüle 755133
Çok teşekkür ederim. Verdiğiniz programı indirdim ve işe yaradı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı