Silinen dosya yer kaplıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Dün korsan FIFA 23 indirdim bilgisayara C diskinde yer kalmadı diye dosyayı D ye attım oyun kurulumunun bitmesine %1 kala bir hata verdi baktım yüklenmemiş. D diskine ama C diski hala dolu gözüküyor sonra araştırdım silinmiş dosyanın Windowsapps veya deleted klasöründe yer kapladığını öğrendim iki klasöre de baktım ama dosya yok. Sonra %appdata roamining kısmında Apple klasörünün FIFA dosyasına yakın boyut kapladığını gördüm sildim. Acaba yanlış dosyayı mı sildim hala duruyor olabilir mi FIFA dosyası?

Temp klasöründekileri sildim şu an eskisinden daha fazla alan oldu nedeni Apple klasörünü silmem. Apple klasöründe iPhone yedeklemeleri varmış. FIFA dosyaları da tempdeymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün korsan FIFA 23 indirdim bilgisayara C diskinde yer kalmadı diye dosyayı D ye attım oyun kurulumunun bitmesine %1 kala bir hata verdi baktım yüklenmemiş. D diskine ama C diski hala dolu gözüküyor sonra araştırdım silinmiş dosyanın Windowsapps veya deleted klasöründe yer kapladığını öğrendim iki klasöre de baktım ama dosya yok. Sonra %appdata roamining kısmında Apple klasörünün FIFA dosyasına yakın boyut kapladığını gördüm sildim. Acaba yanlış dosyayı mı sildim hala duruyor olabilir mi FIFA dosyası?

Temp klasöründekileri sildim şu an eskisinden daha fazla alan oldu nedeni Apple klasörünü silmem. Apple klasöründe iPhone yedeklemeleri varmış. FIFA dosyaları da tempdeymiş.
Büyük ihtimalle FIFA dosyalarını C:\Users\AppData\Local\Temp klasöründen silerek doğru adımı attınız, çünkü yazılım kurulumları genellikle geçici dosyaları bu klasöre kaydeder ve sizin de disk alanınızın artması bunu doğruluyor. Apple klasörünü silmeniz ise FIFA ile ilgili değildi; bu sadece iPhone yedeklemelerini kaldırmış olabilir. Yine de, eğer kurulum D sürücüsünde yapılmaya çalıştıysa, orada kısmen kurulu bir oyun dosyası kalmış olabilir. Bu yüzden D sürücüsünü yazılım aracılığıyla kontrol etmenizi öneririm, çünkü başarısız kurulumlar bazen geride dosya bırakabilir.

Wiztree ya da TreeSize ile kontrol edin dosya boyutu yüksek olan dosyayı bulup silebilirsiniz. Silme işleminin ardından BleachBit ile temizlik yapmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı