Yanlışlıkla Gmail hesabımı sildim. Hesabıma tekrar girmeye çalıştım ama fotoğraftaki bu hatayı aldım. Silinen Gmail hesabıma, giriş yaptığım telefonlardan tekrar hesabımı kurtarmaya çalıştım fakat yine aynı hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?
Yanlışlıkla Gmail hesabımı sildim. Hesabıma tekrar girmeye çalıştım ama fotoğraftaki bu hatayı aldım. Silinen Gmail hesabıma, giriş yaptığım telefonlardan tekrar hesabımı kurtarmaya çalıştım fakat yine aynı hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?
Bazı platformlarda 2 hafta içinde kurtarabiliyorsun ama Gmail için bu durum mümkün mü bilmiyorum. Geçmiş olsun. Amacım yargılamak değildi zaten ilk uyarıya yanlışlıkla tıklarsın ama diğer gelen uyarılara da tıklamazsın diye düşündüm.
Google Hesabınızı sildiyseniz, geri alabilirsiniz. Hesabınızı sildikten sonra bir süre geçtiyse hesabınızdaki verileri kurtaramayabilirsiniz. Hesabınızı kurtarırsanız, her zamanki gibi Gmail, Google P
support.google.com
buna bakın isterseniz.
olmadı google ile iletişime geçin belki bir yolu vardır.