Silinen Gmail hesabı

Mentos344

Decapat
Daha fazla  
Yanlışlıkla Gmail hesabımı sildim. Hesabıma tekrar girmeye çalıştım ama fotoğraftaki bu hatayı aldım. Silinen Gmail hesabıma, giriş yaptığım telefonlardan tekrar hesabımı kurtarmaya çalıştım fakat yine aynı hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231008_211839.jpg
    Screenshot_20231008_211839.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 1.005
Yanlışlıkla Gmail hesabımı sildim. Hesabıma tekrar girmeye çalıştım ama fotoğraftaki bu hatayı aldım. Silinen Gmail hesabıma, giriş yaptığım telefonlardan tekrar hesabımı kurtarmaya çalıştım fakat yine aynı hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?
Hesabı silmen için baya bir uyarı atıyor. Yanlışlıkla nasıl silebildin?

Nasıl sildin? Hadi bir seçeneği yanlış isaretledin. Tek soru da yok orada. Geri getiremezsiniz.

Hocam, telefonda çok fazla Gmail hesabı kayıtlıydı. Hepsini silmeye başlayınca arada ana Gmail hesabım da gitti.

Hiç şansı yok mu hocam ya bayağı fotoğraf vs. vardı ☹️
Nasıl sildin? Hadi bir seçeneği yanlış isaretledin. Tek soru da yok orada. Geri getiremezsiniz.
Hesabı silmen için baya bir uyarı atıyor. Yanlışlıkla nasıl silebildin?

Hocam, telefonda çok fazla Gmail hesabı kayıtlıydı. Hepsini silmeye başlayınca arada ana Gmail hesabım da gitti.

Bazı platformlarda 2 hafta içinde kurtarabiliyorsun ama Gmail için bu durum mümkün mü bilmiyorum. Geçmiş olsun. Amacım yargılamak değildi zaten ilk uyarıya yanlışlıkla tıklarsın ama diğer gelen uyarılara da tıklamazsın diye düşündüm.

buna bakın isterseniz.

olmadı google ile iletişime geçin belki bir yolu vardır.

Hesabı kurtarabildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı