Silinen Microsoft Store nasıl kurulur?

Royce0

Decapat
3-4 ay önce bir şey yapıp yanlışlıkla sildim. Çözüm arıyorum. Bir sürü çözüm denedim olmadı. Nasıl tekrar yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 ay önce bir şey yapıp yanlışlıkla sildim. Çözüm arıyorum. Bir sürü çözüm denedim olmadı. Nasıl tekrar yükleyebilirim?
Kod:
Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Powershelle yaz yönetici çalıştırıp yeniden başlat sonra.

Kod:
Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
PowerShell'e yaz yönetici çalıştırıp yeniden başlat sonra.

Olmuyor.

Microsoft forumunda birisi şöyle demiş: Xbox uygulamasına girdiğinizde aşağıda veya yukarıda uygulama eksik: Microsoft Store yazan uyarıya evet seçerseniz yükleniyor yazmış.

Zaten sorunumda o Xbox'a girmem lazım oyun yükleyeceğim ama Xbox açılmıyor bir yerde görmüştüm Microsoft Store yüklü değilse açılmıyormuş.

Olmuyor.

Zaten sorunumda o Xbox'a girmem lazım oyun yükleyeceğim ama Xbox açılmıyor bir yerde görmüştüm Microsoft Store yüklü değilse açılmıyormuş.
sfc /scannow yaptıktan sonra
Bash:
Bu kodu tekrar dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı