Royce0
Decapat
Hocam ayarlarda uygulamalar kısmında Microsoft Store gözükmüyor değil mi?
Gözükmüyor ama arama çubuğuna yazınca çıkıyor basınca da hiçbir şey olmuyor galiba format atmam lazım.
Hocam ayarlarda uygulamalar kısmında Microsoft Store gözükmüyor değil mi?
Çözer mi bilmiyorum ancak bir arkadaş hizmetler bölümündeki Windows lisans yöneticisi kısmını otomatik yapmış, belki düzelir.
3-4 ay önce bir şey yapıp yanlışlıkla sildim. Çözüm arıyorum. Bir sürü çözüm denedim olmadı. Nasıl tekrar yükleyebilirim?
Garip bir çözüm olabilir ama bunu deneyebilirsiniz atlas OS diye bir işletim sistemi var Windows 10'un hızlandırılışı gibi düşünün orada da Store kapalı ama bir Regedit var o kesinlikle açar.
Görünüşe göre bir sorun yaşandı
Uygulamayı yükleyemedik 0x800706D9 hata kodu.
Aynı değişen bir şey yok.
Ozaman ilk önceOtomatikde zaten.
msreset.exe -> CTRL + SHIFT + RIGHT ENTERC:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_22407.1401.3.0_x64__8wekyb3d8bbwe Bu dosya konumundaki dosyaları sana eksiksiz ulaştırmalarını iste.Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}O zaman ilk önce.
Win + r ->msreset.exe-> CTRL + Shift + rıght enter.
Ardından eğer sorun çözülmezse birisinden.
C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_22407.1401.3.0_x64__8wekyb3d8bbwebu dosya konumundaki dosyaları sana eksiksiz ulaştırmalarını iste.
İndirdikten sonra bu kod çalışmalı:
Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Olmadı.
Bu bölümü de yaptınız ve sorun çözülmedi mi?Ardından eğer sorun çözülmezse birisinden
C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_22407.1401.3.0_x64__8wekyb3d8bbweBu dosya konumundaki dosyaları sana eksiksiz ulaştırmalarını iste.
İndirdikten sonra bu kod çalışmalı:
Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Bu bölümü de yaptınız ve sorun çözülmedi mi?
O zaman en iyisi yedeklerinizi alıp temiz kurulum yapın çünkü regedit ve hizmet ayarlarınız da bozulmuş gibi görünüyor.Evet düzelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.