Çözüldü Silinen Numaraya Kayıtlı TurkNet Online İşlemler Şifresini Öğrenme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zentor

Kilopat
Merhaba.

İnternet babamın üzerine, babam yurt dışına taşındığı için artık eski numarasını kullanmıyor. TurkNet Online islemlere giris yapmak icin sisteme kayitli bir numarayla sifre almam gerekiyor. Bu yuzden Online islemlere giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, dilerseniz iletişim numaranızı güncelleyebilir ve size şifre iletebilirim. Sorun devam ediyorsa bu mesaja yanıt vermeniz yeterlidir.

Merhaba, sorun devam ediyor. Çünkü, bu numarayı aradigimda sifre kayitli olan numaraya iletiliyor.
Sorun şöyle çözüldü; e-posta adresim TurkNet'e kayıtlı olduğu için, oraya gelen mesaj sayesinde şifremi öğrenebildim.
Merhaba.

İnternet babamın üzerine, babam yurt dışına taşındığı için artık eski numarasını kullanmıyor. TurkNet Online islemlere giris yapmak icin sisteme kayitli bir numarayla sifre almam gerekiyor. Bu yuzden Online islemlere giremiyorum.
Merhabalar, dilerseniz iletişim numaranızı güncelleyebilir ve size şifre iletebilirim. Sorun devam ediyorsa bu mesaja yanıt vermeniz yeterlidir.

Merhaba, sorun devam ediyor. Çünkü, bu numarayı aradigimda sifre kayitli olan numaraya iletiliyor.
Sorun şöyle çözüldü; e-posta adresim TurkNet'e kayıtlı olduğu için, oraya gelen mesaj sayesinde şifremi öğrenebildim.

Çözüm
Kayıtlı olan numarayı güncelleyebilirim. Özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.

Hocam aynı sorun bende var, kayıt olduğum telefon numarasını ne yazıkki uzun süredir kullanmıyorum. Faturaları ödediğimiz için şimdiye kadar sorun yaiamadık. Ne yazıkki taşındım nakil işlemi yapamıyorum.
Merhabalar, özel mesaj üzerinden sizinle iletişime geçtim. Oradan dönüş yapabilirseniz size yardımcı olmak isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı