Çözüldü Silinen Rehberi Nasıl Geri Getirebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

'Alemdar

Megapat
Öncelikle herkese iyi forumlar, telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce rehberimi yedeklemeyi unutmuşum ve hepsi silinmiş.

Denediklerim:

1) SIM karttan çekmeye çalıştım ama SIM kartına kayıt etmemişim
2) Google hesabımdan çekmeye çalıştım ama senkronizasyon açık değilmiş sanırım çünkü vCard bulunamadı dedi.
3) Snapchat rehberi kayıt etmişti senkronize ettiğim için ama şimdi baktım sadece rehberimde kayıtlı kişilerin isimleri yazıyor numaralarını göremedim.

Rehber silinmeden önce Snapchat gibi kayıt etmiş olabilecek potansiyel uygulamalar veya rehber kurtarmak için program önerilerinizi bekliyorum.

-Durum Güncellemesi-

İnstagram da kişilerimi buldum ancak sayısı çok fazla fazla ve indirme seçeneği yok. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleme:
Çözüm
Sorun çözülmüştür
Çözümü:

İnstagramdan verilerimi talep ettim ve indirdim, ardından içinden rehberimi kayıt ettiği json dosyasını buldum. Bu json dosyasını bir editör ile csv dosyasına dönüştürüp google contracts'a aktardım. Şimdi telefonuma yüklendi.
Turkcell kullanıcısı iseniz ve daha önce internet gelsin diye vesaire LifeBox indirdiyseniz belki rehberiniz orada kayıtlı olabilir. Fakat hiç indirmediyseniz veya Turkcell değilseniz alternatif aklıma gelmedi. Geç olmadan herkesin numarasını sorun derim :D

Sorun çözülmüştür
Çözümü:

İnstagramdan verilerimi talep ettim ve indirdim, ardından içinden rehberimi kayıt ettiği json dosyasını buldum. Bu json dosyasını bir editör ile csv dosyasına dönüştürüp google contracts'a aktardım. Şimdi telefonuma yüklendi.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı