Silinen Resimleri Kurtarmak

keremay77

Decapat
Benim için önemli olan bir dizi fotoğrafı belgeler klasöründeki bir oyun klasörünün içinde saklamak gibi bir hata yaptım. Oyunu silip tekrar yükledikten sonra oyunun belgelerdeki klasörü yenilendi ve fotoğraflarım gitti. Kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Benim için önemli olan bir dizi fotoğrafı belgeler klasöründeki bir oyun klasörünün içinde saklamak gibi bir hata yaptım. Oyunu silip tekrar yükledikten sonra oyunun belgelerdeki klasörü yenilendi ve fotoğraflarım gitti. Kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Bilgisayardan silindiyse bazı recover programları var hocam. Onlara bakabilirsiniz.
Bakınız: Recuva

Tahminimce yapamazsınız. Belgeler klasörü harddiskte olduğu için kurtarma programı size tüm harddiski tarayıp bulduğu her şeyi gösterecek. Arasından o dosyayı bulmak çok zor. Ama yine de fotolar önemliyse deneyin.

Tahminimce yapamazsınız. Belgeler klasörü harddiskte olduğu için kurtarma programı size tüm harddiski tarayıp bulduğu her şeyi gösterecek. Arasından o dosyayı bulmak çok zor. Ama yine de fotolar önemliyse deneyin.
Evet. Arama yaptım bir programla ama o kadar çok dosya çıkardı ki imkansız yani tek tek arayıp bulmak.
Bilgisayardan silindiyse bazı recover programları var hocam. Onlara bakabilirsiniz.
Bakınız: Recuva
Recuva işe yaramadı.
Göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesin sonuç alabilir miyim acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı