mikwor Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Telefonum kırıldı. Web üzerinden hesabımı sileceğim. Telefonu tamir ettirdiğim zaman telefondan otomatik olarak çıkış yapılıp hesap silinir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Telefonum kırıldı. Web üzerinden hesabımı sileceğim. Telefonu tamir ettirdiğim zaman telefondan otomatik olarak çıkış yapılıp hesap silinir mi?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.124 Makaleler 1 Çözümler 46 11 Nisan 2023 #2 Evet. Artı 0 Eksi
KS KS mikwor Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Emin olmak için soruyorum benim için önemli telefon açıldığında hesap açılmayacak mesajlar falan görünmeyecek değil mi? Cevabınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Emin olmak için soruyorum benim için önemli telefon açıldığında hesap açılmayacak mesajlar falan görünmeyecek değil mi? Cevabınız için teşekkür ederim
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Nisan 2023 #4 mikwor dedi: Emin olmak için soruyorum benim için önemli telefon açıldığında hesap açılmayacak mesajlar falan görünmeyecek değil mi? Cevabınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben hesabımı siler silmez uygulamayı arkaplandan kapatmadan geri girmiştim anında çıkış yapmıştı. Artı 0 Eksi
mikwor dedi: Emin olmak için soruyorum benim için önemli telefon açıldığında hesap açılmayacak mesajlar falan görünmeyecek değil mi? Cevabınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben hesabımı siler silmez uygulamayı arkaplandan kapatmadan geri girmiştim anında çıkış yapmıştı.
KS KS mikwor Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Artı 0 Eksi