Telefonda Gmail'den nasıl çıkış yapılır?

itzduchy

Hectopat
Daha fazla  
Annemin telefonu bozuldu, yeni telefon aldı. WhatsApp indirmek için geçici olarak Gmail hesabımı girdim. Ve rehberim falan her şey onun telefonuna geçti. Nasıl çıkacağım bu telefondan Gmail hesabımı? Oturumu kapat dedim oturum kapandı ama hala Gmail hesabı olarak aynısı gözüküyor.

Ayarlarda hesaplar diye bir seçenek var. Oradan Google hesabına girip, çıkış yap deyin ve telefonu sıfırlayın. Sonra yeni bir hesap oluşturun yada Aurora Store kullanarak da Whatsapp indirebilirsiniz.

Ayarlarda hesaplar diye bir seçenek var. Oradan Google hesabına girip, çıkış yap deyin ve telefonu sıfırlayın. Sonra yeni bir hesap oluşturun yada Aurora Store kullanarak da Whatsapp indirebilirsiniz.
Sıfırlamadan olmaz mı?

Ayarlar --> hesaplar ve yedekleme --> hesaplari yönet --> istedigin bir hesabi sec ve hesabi sil.
hesaplar ve yedeklemeyi bulamadim

Annemin telefonu bozuldu, yeni telefon aldı. WhatsApp indirmek için geçici olarak Gmail hesabımı girdim. Ve rehberim falan her şey onun telefonuna geçti. Nasıl çıkacağım bu telefondan Gmail hesabımı? Oturumu kapat dedim oturum kapandı ama hala Gmail hesabı olarak aynısı gözüküyor.

Redmi ve xiaomi serileri için:
Ayarlar > Google > Mailinizin üstüne tıklayın > bu cihazdaki hesapları yönet > alttan google'a tıklayın (senkronize ete değil) > gmailinizi seçin > alttaki üç noktadan daha fazla > hesabı kaldır.

Hesaplar ve yedeklemeyi bulamadim.
İsmi başka türlü olabilir. Hesaplar olabilir, Şifreler ve hesaplar olabilir. Mesela Samsung telefonlarda böyle. Buraya girdiğinizde girmiş olduğunuz hesap orada listelenecek. Ona tıklayıp sağ üstteki üç noktadan silin.

İsmi farklı olabilir, çok kolay hemen kurcalayıp bulursunuz.

Dosya Ekleri

• 1696921587764.png
    1696921587764.png
    81,9 KB · Görüntüleme: 137
Sıfırlamadan olmaz mı?

Hesaplar ve yedeklemeyi bulamadim

Xiaomi kullanıyorum ayarlara girdim hesaplar ve senkronizasyona tıkladım, orada WhatsApp ve altında Google yazıyor Google'a tıkladım silmek istediğim hesabın üzerine tıkladım. Daha fazlaya tıkladım hesabı kaldır dedim oldu, aynı olayı yaşadım bunu yapınca çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı