Silinen üniversite kaydı tekrar yapılır mı?

scoras

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx3060ti
i5-13400f
Bu sene üniversiteye kaydoldum ve ertesi gün mezuna bırakma düşüncesiyle kaydımı sildirdim. Kaydımı yaptırdığımın ertesi günü sildirmiştim şimdi ise tekrar kaydolmak istiyorum aynı yere mümkün mü? Ek kayıt değil normal kayıt tarihlerinde yaptırmıştım hatırlamıyorum tam tarihi.

Her üniversitenin farkli sartlari var ve kayitlar belirli bir tarih de yapiliyor o tarih gectiyse gelecek ilk dönemi (güz dönemi) beklemek zorundasin.

Bu sene üniversiteye kaydoldum ve ertesi gün mezuna bırakma düşüncesiyle kaydımı sildirdim. Kaydımı yaptırdığımın ertesi günü sildirmiştim şimdi ise tekrar kaydolmak istiyorum aynı yere mümkün mü? Ek kayıt değil normal kayıt tarihlerinde yaptırmıştım hatırlamıyorum tam tarihi.
Sanmıyorum, gidip üniversitenin öğrenci işlerine direkt sorman gerek - farklı prosedürler işletiyorlar.

Balıkesir Üniversitesi, yarın öğrenci işlerini arayıp soracağım. Ama merakımı dindiremediğim için sormak istedim.

Balıkesir Üniversitesi, yarın öğrenci işlerini arayıp soracağım. Ama merakımı dindiremediğim için sormak istedim.

Aradım ve hiç uzatmadan direkt öyle bir şey mümkün değil dediler.

Arkadaşlar hiç imkanı yok mu bu işin aradığm görevliler hiç bilgi vesaire vermediler.

ÖSYM büroları var sormayı denedin mi hocam? Ayrıca ne yaptın güncel durum nedir?

ÖSYM büroları var sormayı denedin mi hocam? Ayrıca ne yaptın güncel durum nedir?

Haha üstünden bir yıl geçmiş ne zamandır girmiyorsam buraya. Yok kaydımı yapamadım OBP kırık tekrar hazırlandım mecburen. Bu sene HHO tuttu ,mülakatlara hazırlanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı