Silinen Uygulamaların Bıraktıkları

Dosya kalıntılarını silmek için arama kutucuğuna %temp% yazın gelen ekrandaki tüm klasörleri silin. Uyarı gelirse evet diyin. Disk birleştirme işlemini %10 barajını geçtikten sonra düzenli olarak yapın.

Disk alanı %10'un altındaysa disk birleştirme önerilmez. Disk zaten çok dolu olduğu için hem aşırı uzun sürer hem de pek faydası olmaz. 1TB'lık diskte en az 100-110GB boş alan bırakın.
HDD'de tam yarısını kullanıyormuşum valla. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım diğer arkadaşlarda faydalanır. İyi forumlar.

%10 barajı derken?
HDD lerdeki dosyalar yazma okumadan dolayı parçalanır. A bölüm B bölümüne karışır. Parçalanan diskler performansı düşürür. %10 ve üstü disk parçalanmasında gözle görülür hantallık olur. Bilgisayarıma girin C diskinizin üzerinde sağ tıklayın özellikler diyin yukarıda araçlara basın gelen ekranda disk birleştiriciye basın. Gelen ekranda ilk olarak çözümleyin sonra düzeltin.

Ama benim C diskim SSD, D diskim HDD. SSD'ye bu işlemi yapma demiştiniz?

Ama benim C diskim SSD, D diskim HDD. SSD'ye bu işlemi yapma demiştiniz?
Ben yukarıda SSD ye yapın gibi bir cümle kurmadım. Dikkat ettiyseniz diskiniz dedim. Zaten SSD de çalışmayacaktır. HDD yi hangi harfe atadıysanız işlemi o disk üzerinde yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…