Silinen video kurtarıldıktan sonra sesi yok

turanagacyaran

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sevdiğim bir yakınım bana flash bellek verdi. Flash bellekte yanlışlıkla sildiği önemli bir video olduğunu söyledi. Bende Recuva ile videoyu kurtardım fakat video açılmıyordu, bozuk haldeydi. YouTube'dan bir video izleyerek video repair adlı bir program ile videoyu düzelttim ama görüntü geldi ses yok. Birçok farklı yazılım denedim videoyu farklı farklı programlardan kurtardım farklı farklı programlar ile bozuk videoyu tekrar düzelttim ama halen ses yok, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ses çok önemli değilse zorlamayın diyeceğim ama videoyu da bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum. Wondershare'ın Recover It diye uygulaması vardı ben öyle sorunu çözmüştüm olayın benzeri başıma geldiğinde. Denemekten zarar gelmez deneyin bence.

Kurtarma ve yeniden yazım işlemleri olduğu için bu tip kayıpların olması çok normal. Bazı durumlarda belki de o videoya hiç ulaşamayacaktınız. Dua edin yani bu kadarını kurtarabildiğinize.

Silinen dosyaları kurtarmada bu gibi olayların yaşanması çok normal, eğer daha kaliteli bir uygulama ile geri dönüşüm sağlarsan belki ses ile beraber getirmeyi başarır. Ancak dediğim gibi pek sanmıyorum ve bu tarz kayıplar maalesef olacaktır. Hatta bazen videoyu bile kurtaramayacağınız olacak.

Birde o sevdiğine söylede önemli şeyleri farklı yerlerde depolasın.
Flash bellek küçük ve kaybolabilir şeyler. Babam sağlamından 1tb harddisk almış, (4-5 yıl önce) tüm önemli video ve fotoğrafları oraya atıyor. Eski hdd'ler büyük olduğu için kaybolmuyorda hemen belli ediyor kendini.

Baska bir porgram ile kurtarmayı dene, tabi bu süre icinde USB'yi hic cikartmamis veya bilgisayari kapatmamissan daha iyi olur. USB'ye bir seyler yazilip silindiyse de problem.

Video container dosyasini kurtarabilmissin ama container icinde ses kismi zarar gormus olabilir. O yuzden hic kurtarilamayabilir de.

Videonun ses dosyaları tamamen yok, ama görüntüyü çok net bir şekilde kurtardık. Kendisine kurtardığım videoyu o halde verdim. Kendisi halledeceğini söyledi teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için.

Videonun ses dosyaları tamamen yok, ama görüntüyü çok net bir şekilde kurtardık. Kendisine kurtardığım videoyu o halde verdim. Kendisi halledeceğini söyledi teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için.
Rica ederiz. Umarım sonraki sefer arkadaşınız daha dikkatli olur da
böyle bir konu açmak zorunda kalmazsınız. 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı