Görüntülü arama esnasında kız arkadaşıma sürpriz yapacaktım ve ekran kaydı aldım.
Sonrasında videonun birkaç kopyası oluştu ve fazla yer kapladığı için kopyalardan birkaçını sildim ve çöp kutusunu temizledim.
Bir süre sonra videoyu açmaya çalıştığımda video açılmıyordu, Whatsapp ya da herhangi bir uygulama üzerinden gönderilmiyordu.
"Dosya biçimi desteklenmiyor" gibi bir hata veriyordu. Şimdi galeriye baktım ama video tamamen silinmiş.
Acaba çöp kutusundan silinen videoları geri getirme gibi bir şansım var mı?
Görüntülü arama esnasında kız arkadaşıma sürpriz yapacaktım ve ekran kaydı aldım.
Sonrasında videonun birkaç kopyası oluştu ve fazla yer kapladığı için kopyalardan birkaçını sildim ve çöp kutusunu temizledim.
Bir süre sonra videoyu açmaya çalıştığımda video açılmıyordu, WhatsApp'ya da herhangi bir uygulama üzerinden gönderilmiyordu.
"Dosya biçimi desteklenmiyor" gibi bir hata veriyordu. Şimdi galeriye baktım ama video tamamen silinmiş.
Acaba çöp kutusundan silinen videoları geri getirme gibi bir şansım var mı?
Cihazın modeli nedir, diskdigger programini Play Store'dan kurup bir deneyin şansınızı, bootloader kilidiniz kapaliysa eger telefonu sifirlamak gerekir bu sefer de silinenleri kurtaramayiz.
Cihazın modeli nedir, diskdigger programini Play Store'dan kurup bir deneyin şansınızı, bootloader kilidiniz kapaliysa eger telefonu sifirlamak gerekir bu sefer de silinenleri kurtaramayiz.
Redmi Note 13 Pro
Bahsettiğiniz uygulamayı indirdim ama zaten galerimde ve WhatsApp üzerinde bulunan fotoğrafları falan gösterdi. Silinen öğeler yoktu.
Bu arada sildiğim videoları çöp kutusundan da silmiştim.