Silinen videoları kurtarmanın yolu var mı?

mahirtutus

Hectopat
Daha fazla  
Görüntülü arama esnasında kız arkadaşıma sürpriz yapacaktım ve ekran kaydı aldım.
Sonrasında videonun birkaç kopyası oluştu ve fazla yer kapladığı için kopyalardan birkaçını sildim ve çöp kutusunu temizledim.
Bir süre sonra videoyu açmaya çalıştığımda video açılmıyordu, Whatsapp ya da herhangi bir uygulama üzerinden gönderilmiyordu.
"Dosya biçimi desteklenmiyor" gibi bir hata veriyordu. Şimdi galeriye baktım ama video tamamen silinmiş.
Acaba çöp kutusundan silinen videoları geri getirme gibi bir şansım var mı?

Görüntülü arama esnasında kız arkadaşıma sürpriz yapacaktım ve ekran kaydı aldım.
Sonrasında videonun birkaç kopyası oluştu ve fazla yer kapladığı için kopyalardan birkaçını sildim ve çöp kutusunu temizledim.
Bir süre sonra videoyu açmaya çalıştığımda video açılmıyordu, WhatsApp'ya da herhangi bir uygulama üzerinden gönderilmiyordu.
"Dosya biçimi desteklenmiyor" gibi bir hata veriyordu. Şimdi galeriye baktım ama video tamamen silinmiş.
Acaba çöp kutusundan silinen videoları geri getirme gibi bir şansım var mı?

Eğer ki cihazda bootloader kilidi açık ise root atıp diskdigger programıyla rahatlıkla kurtarabilirsin ama rootsuz da çalışıyor dene şansını.

Nasıl yapıldığını falan bilmiyorum. Root atmanın herhangi bir zararı olur mu telefona?

Cihazın modeli nedir, diskdigger programini Play Store'dan kurup bir deneyin şansınızı, bootloader kilidiniz kapaliysa eger telefonu sifirlamak gerekir bu sefer de silinenleri kurtaramayiz.

Cihazın modeli nedir, diskdigger programini Play Store'dan kurup bir deneyin şansınızı, bootloader kilidiniz kapaliysa eger telefonu sifirlamak gerekir bu sefer de silinenleri kurtaramayiz.

Redmi Note 13 Pro
Bahsettiğiniz uygulamayı indirdim ama zaten galerimde ve WhatsApp üzerinde bulunan fotoğrafları falan gösterdi. Silinen öğeler yoktu.
Bu arada sildiğim videoları çöp kutusundan da silmiştim.

Bahsettiğim kilit açıksa eğer bir de öyle şansınızı deneybilirsiniz. İlk olarak geliştirici seçenekleri açık mı?

Bu sitede belirtildigi gibi geliştirici seceneklerini aktif et, sonra mi kilit acma durumunda ne yazdigini soyle.

Son düzenleme:
Bahsettiğim kilit açıksa eğer bir de öyle şansınızı deneybilirsiniz. İlk olarak geliştirici seçenekleri açık mı?

Bu sitede belirtildigi gibi geliştirici seceneklerini aktif et, sonra mi kilit acma durumunda ne yazdigini soyle.
Geliştirici seçeneklerini açtım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-06-00-40-34-680_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-06-00-40-34-680_com.android.settings-edit.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 27

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-06-09-20-06-996_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-06-09-20-06-996_com.android.settings.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular