Silinmeyen Dosyaları Silmenin 2 Yolu

1. CMD yolu
2. Erişim Alma Yolu

CMD Yolu
Yapabileceğiniz en kolay şey. Sadece dosya yolunu kopyalayın. Ardından CMD'ye şunları yazın. del (dosyayolu) *.* ve silinecektir.

Erişim Alma Yolu
Eğer normal olarak silmek istiyorsanız NTFS Premission Tool adlı programı yükleyin. Link:
Ardından gelen ekranda dosyayı bulun. Ardından üstüne 1 kez tıklayın ve "Allow Access" deyin. Çıkan ekranda "This folder, subfolders and files" deyin. Rahatlıkla silebilir. Erişemiyor iseniz de erişebilirsiniz.
Resim:

Ekran Görüntüsü (69).png

1. CMD yolu.
2. erişim alma yolu.

CMD yolu
Yapabileceğiniz en kolay şey. Sadece dosya yolunu kopyalayın. Ardından CMD'ye şunları yazın. del (dosyayolu) *.* ve silinecektir.

erişim alma yolu
Eğer normal olarak silmek istiyorsanız NTFS premission tool adlı programı yükleyin. Link:
Ardından gelen ekranda dosyayı bulun. Ardından üstüne 1 kez tıklayın ve "allow Access" deyin. Çıkan ekranda "this folder, subfolders and files" deyin. Rahatlıkla silebilir. Erişemiyor iseniz de erişebilirsiniz.
Resim:

Eki Görüntüle 1735025

Hocam bende dosya yine silinmiyor içindeki administrators izinli dosyaları bilgisayarım yani değiştirme izinlerini bilgisayarın kullanıcı adı olarak işaretledim o zaman da bilgisayar izin vermelidir diyor tam tersi sistem olarak işaretleyince sistem izin vermelidir diyor bütün klasörleri gösterdiğiniz gibi yaptım ve hepsi yeşil oldu fakat çalışmadı bende böyle bir taktiğe başvurdum fakat yine olmadı. Başka bir yöntem var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı