SilverNote Explorer.exe sorunu

Nasıl kurtulurum

• Format atarak

Oy: 0 0,0%
  • Mutlaka bir yolu vardır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
  • Anket kapandı .
Daha fazla  
Arkadaşlar benim w8.1 32bit olan bir PC'im var buna dün akşam bir program yükledim adı SilverNote bu program açıldı ancak yeni bir bölüme girmiyordu. Bişeybişey.dll hatası veriyordu bende o bişeybişey.dll (adını unuttum)'yi indirdim ve system32'ye attım ama program yine çalışmadı o dll adına kurulu bir site varmış. Ordan bide o programı kurdum bildiğim driver güncellemesi gibi yükleme yaptı. Buraya kadar herşey iyiydi programda açıldı sonra pcyi kapattım yattım uyudum. Bugün sabah açmaya çalıştım açıldı ancak explorer.exe kafayı yediğinin farkına vardım. Her 1 saniyede 2kere filan explorer ile birlikte pc ekranı güncelleniyor(gidip geliyor) masaüstü desen hiç gözükmüyor. Siz şimdi gidip gelmesinde ne var diyeceksiniz ona sözüm yok ama açılan programda bu kesintide kapanıyor. Örneğin denetim masasından o kurduğum programı kaldırırsam sorunun düzeleceğini biliyorum ancak 1-2 saniyede oraya girene kadar ekran temizleniyor. Tek Görev yöneticisi kapanmıyor ve g.y açtığımda 2 tane hataraporu programının arkaplanda çalıştığını görüyorum galiba hatanın sebebi bunlar ancak kapatamıyorum. Explorer.exeyi sonlandırınca tekrar başlatınca aynı sorun tekrarlanıyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı