Tamamdır hocam bakarım.İşteyim hocam 1 saate hemen geçip atıyorum.
PF360'taki fanlar LF-360'ta olsa o zaman piyasanın kralı olurdu ama o zaman da Arctic'in LF serisinde odak noktası olan "sessizlik"ten ödün verilmiş olurdu. Bence tam kararında bir ürün olmuş, sadece pompasındaki VRM fan çok anlamsız.Galahad 360 incehesap gaming gecesinde 2 bin civarına düşebiliyor. Denk getirebilirsen onu alabilirsin. Performans olarak Arctic 360mm ile kafa kafaya. Ben de 5800X ile Arctic 360mm kullanıyorum ama ucuza kapatabilirsen Galahad 360mm tavsiye ederim. Amazon Germany'den 1500 civarına çok uyguna denk getirdiğim için almıştım. Kafam kadar radyatöre rağmen performansının ince radyatörlü AIO'larla neredeyse aynı olması sinir bozuyor. Şu anki piyasada Amazon Germany'den alırsan F/P anlamında çok iyi bir seçenek olduğu da inkar edilemez.
@darkkaos91 LF-360'ın kendinden gelen 3 fanını sökersen sığacağını düşünüyorum. Önde zaten fan var, aynı işi görür. LF-360 ile gelen 3 fanı da üste takarsın.
Bunu ölçmen yeterli oldu zaten. Arctic'in fan + radyatör kalınlığı 62mm. Azıcık zorlarsan fanıyla birlikte bile sığdırırsın büyük ihtimal. Ama baktın girecek gibi değil, dediğim gibi LF-360 ile gelen 3 fanı üste takarsın; fan olarak da öndeki 3 fan işini yapmaya devam eder yine.Daha detaylı da atabilirim hocam istediğin bölüm var ise metre ile.
Bunu ölçmen yeterli oldu zaten. Arctic'in fan + radyatör kalınlığı 62mm. Azıcık zorlarsan fanıyla birlikte bile sığdırırsın büyük ihtimal. Ama baktın girecek gibi değil, dediğim gibi LF-360 ile gelen 3 fanı üste takarsın; fan olarak da öndeki 3 fan işini yapmaya devam eder yine.
Eki Görüntüle 1346673
Maksimum 5 derece bir şey fark eder, o da Ponos MS4'ün fanlarının Arctic P12'ye göre kötü olmasından dolayı olur. Eğer kasanın önündeki RGB'ler önemli değil dersen öndeki 3 RGB fanı üste tak, öne P12'leri tak.Çok mantıklı hocam performansta bir şey fark eder mi sence?