Silverstone 600W 322₺ Alınır Mı?

Alınır bence kaliteli bir ürün bende almıştım 331 TL ye. Yalnız bence tek olumsuz yanı kabloları. Anakart kablosu hariç hiçbirinde koruma örgüsü yok.

O örgünün etkisi nedir? Fiyat güzel aslında çokta bir şey beklememek lazım bazı yerlerde sesten bahsedenler olmuş siz kullandınız mı? 9400F ve 1660Ti sistemi sorunsuz 2-3 sene götürürsün yeter.

O örgünün etkisi nedir? Fiyat güzel aslında çokta bir şey beklememek lazım bazı yerlerde sesten bahsedenler olmuş siz kullandınız mı? 9400F ve 1660Ti sistemi sorunsuz 2-3 sene götürürsün yeter.
Anakart kablosu dışındaki kablolar sarı renkli kablolar biraz görsel açıdan zayıf duruyor. Ben aldım ama daha kullanamadım. Ama araştırdım sorunsuz bir güç kaynağıymış, 2-3 seneden fazla götürür. Anakart ve işlemciyi almadım henüz. İşlemci olarak 3.nesil Ryzen işlemcileri bekliyorum.

Topladığım Sistem :
Cooler Master Masterbox MB511 Mesh Panel
SilverStone Strider ST60F-ES230 600W 80 Plus
Corsair 16GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram
PNY GeForce RTX 2060 6GB XLR8 Gaming Overclocked Edition
SSD ve HDD mevcut

Anakart kablosu dışındaki kablolar sarı renkli kablolar biraz görsel açıdan zayıf duruyor. Ben aldım ama daha kullanamadım. Ama araştırdım sorunsuz bir güç kaynağıymış, 2-3 seneden fazla götürür. Anakart ve işlemciyi almadım henüz. İşlemci olarak 3.nesil Ryzen işlemcileri bekliyorum.

Topladığım Sistem :
Cooler Master Masterbox MB511 Mesh Panel
SilverStone Strider ST60F-ES230 600W 80 Plus
Corsair 16GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram
PNY GeForce RTX 2060 6GB XLR8 Gaming Overclocked Edition
SSD ve HDD mevcut
Bende o kasayı alıcam ama sinerji üzerinde kalmamış başka kasalara bakınıyorum. Sistemi oraya toplatacağım için başka siteyede yönelmek istemiyorum.

Bende o kasayı alıcam ama sinerji üzerinde kalmamış başka kasalara bakınıyorum. Sistemi oraya toplatacağım için başka siteyede yönelmek istemiyorum.
Acelen varsa Corsair Cabride Spech Alpha kasasını da değerlendirebilirsin. Ben kendim toplayacağım için MB511 seçtim. Geniş ve ferah montaj alanı var diye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı