Merhabalar. Foruma bugün katildim.
Parca parca bilgisayar topluyorum.
Şu an Power Supply arastirmasi icindeydim ve SilverStone Essential 650W 80+ Gold PSU indirimle beraber 740₺.
Şu an kullanan ve hakkinda bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Bu gece yarisina kadar vaktim var.
Bütçe 800₺ civari.
Merhabalar. Foruma bugün katildim.
Parca parca bilgisayar topluyorum.
Şu an Power Supply arastirmasi icindeydim ve SilverStone essential 650W 80+ Gold PSU indirimle beraber 740₺.
Şu an kullanan ve hakkinda bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Bu gece yarisina kadar vaktim var.
Bütçe 800₺ civari.
Alınır. SilverStone ve Seasonic PSU konusunda başı çeken markalar. Eğer bütçe konusunda sorun yoksa alınabilir. Daha uygun modellere bakmak istiyorsanız Corsair, FSP gibi markalara da bakabilirsiniz.
Alınır. SilverStone ve Seasonic PSU konusunda başı çeken markalar. Eğer bütçe konusunda sorun yoksa alınabilir. Daha uygun modellere bakmak istiyorsanız Corsair, FSP gibi markalara da bakabilirsiniz.
Ek olarak, attığınız bütçede kontrol yapmadım ama o bütçede benzer güçte bir Seasonic bulursanız alın. Seasonic, SilverStone'a göre bir tık daha iyi. Bulabilirseniz model ile birlikte buraya atın onu da kontrol edelim.
En ucuz Cooler Master MWE 750W MPE-7501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 750W MPE-7501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair CV650 CP-9020236-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CV650 CP-9020236-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.464,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Cooler Master MWE 750W MPE-7501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 750W MPE-7501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!