SilverStone Essential 650W 80+ Gold PSU alınır mı?

Arbalet

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Foruma bugün katildim.
Parca parca bilgisayar topluyorum.
Şu an Power Supply arastirmasi icindeydim ve SilverStone Essential 650W 80+ Gold PSU indirimle beraber 740₺.
Şu an kullanan ve hakkinda bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Bu gece yarisina kadar vaktim var.
Bütçe 800₺ civari.

Merhabalar. Foruma bugün katildim.
Parca parca bilgisayar topluyorum.
Şu an Power Supply arastirmasi icindeydim ve SilverStone essential 650W 80+ Gold PSU indirimle beraber 740₺.
Şu an kullanan ve hakkinda bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Bu gece yarisina kadar vaktim var.
Bütçe 800₺ civari.

Cooler Master'a bakabilirsiniz. Bu arada hoş geldiniz.

Cooler Master'a bakabilirsiniz.
Peki yazmis olduğum psu hakkinda ne dusunuyosunuz cunku bahsettiginiz psular butcemi baya asiyor.
Alınır. SilverStone ve Seasonic PSU konusunda başı çeken markalar. Eğer bütçe konusunda sorun yoksa alınabilir. Daha uygun modellere bakmak istiyorsanız Corsair, FSP gibi markalara da bakabilirsiniz.

Hocam bahsettiginiz markalar butcemi asiyor. Yazmis oldugum PSU hakkinda olumlu biseyler duyarsam bu fiyata kacirmamak istiyorum. Cunku farkli sitelerde farkli fiyatlar var.

Ek olarak, attığınız bütçede kontrol yapmadım ama o bütçede benzer güçte bir Seasonic bulursanız alın. Seasonic, SilverStone'a göre bir tık daha iyi. Bulabilirseniz model ile birlikte buraya atın onu da kontrol edelim.

Peki yazmis olduğum PSU hakkinda ne dusunuyosunuz cunku bahsettiginiz PSU'lar butcemi bayağı asiyor.

Hocam bahsettiginiz markalar butcemi asiyor. Yazmis oldugum PSU hakkinda olumlu biseyler duyarsam bu fiyata kacirmamak istiyorum. Cunku farkli sitelerde farkli fiyatlar var.

Hocam 550W olur mu?

Peki yazmis olduğum psu hakkinda ne dusunuyosunuz cunku bahsettiginiz psular butcemi baya asiyor.

SilverStone, Seasonic ile birlikte en güvenilir PSU üreticilerinden biri. Cooler Master veya benzer F/P ürünleriyle karşılaştırılamaz bile.

Hocam 550W olur mu?

80+ sertifikasi hakkinda ne dusunuyorsun üstat?
Ben sadece 80+ ve Gold PSU arastiriyordum forumdaki birçok konuyu inceledikten sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı