SilverStone FARA R1 SST-FAR1W-G vs ANTEC NX410

Makaleler
12
1400 TL'ye kadar mesh ızgaralı, temperli camlı ve beyaz renkli kasa arıyorum. En mantıklı bu iki kasayı buldum, FARA R1'de sadece bir fan var ve bu benim için sorun, ama eğer ki NX410'a göre daha çok avantajı varsa tercih edebilirim. Bu iki kasa ile karşılaştırma yaparsak hangisi daha mantıklı? NX410 daha mantıklı geliyor ama bilemedim. @BerkayZ87 'nın da fikrini almak isterim.

ANTEC NX410 daha iyi ama şu yönden daha iyi. FARA R1'i stok kullanırsan çok sıcak çalışıyor, çünkü ne kadar mesh olursa olsun önde fan olmadığından dolayı pek bir hava sirkülasyonu olmuyor. Fan masrafı yapman gerekiyor yani FARA R1 için.

1667662479663.png
1667662489920.png

NX410 stok olarak daha fazla fan ile geldiğinden daha mantıklı. Zaten genel destek ve malzeme kalitesi olarak benzerler. İkisi arasından NX410 ama bence iki kasa da bu fiyatları hak etmiyor.

İkinci el imkanı varsa;

@BerkayZ87

Kasayı aldıktan sonra tekrar masraf yapmak istemiyorum, öyle yaparsam diğer parçalara bütçem kalmıyor. Öyleyse sıfır olarak 1400 TL bütçeye en mantıklısı NX410 diyebilir miyiz?

Önemli tavsiyeleriniz için sağ olun ama kasalar için Param Güvende imkanı yok, bu da büyük risk olur. Şehrimde, yani Bolu'da olmadığı sürece ikinci el kasalara pek yanaşmak istemiyorum. Bolu'da da istediğim özelliklerde kasa satan pek yok, daha doğrusu hiç yok.

@BerkayZ87

Kasayı aldıktan sonra tekrar masraf yapmak istemiyorum, öyle yaparsam diğer parçalara bütçem kalmıyor. Öyleyse sıfır olarak 1400 TL bütçeye en mantıklısı NX410 diyebilir miyiz?
Alternatif bir öneri bulamadım beyaz olarak. Beyaz olunca akan sular duruyor.

Alternatif bir öneri bulamadım beyaz olarak. Beyaz olunca akan sular duruyor.
Galiba iki model dışında alternatif kasa yok gibi. Benim işim de biraz gösterişe kaçıyor açık açık söyleyeyim. NX410 gayet güzel göründü gözüme. Zaten ekran kartı alırsam da çok ısınmayan bir model alırım, soğutma performansı önemli ama benim için ikinci planda diyebiliriz.

Aslında aklıma ucuzundan MAG FORGE M100A alıp beyaza boyamak geldi ama işçiliğim berbattır, güzelim kasayı heba etmemek için beyaz kasa almak daha mantıklı sanırım. İki kasa arasında kaldıysak ANTEC NX410 için bütçemi tamamlamaya çalışayım o halde. 🤷‍♀️

Galiba iki model dışında alternatif kasa yok gibi. Benim işim de biraz gösterişe kaçıyor açık açık söyleyeyim. NX410 gayet güzel göründü gözüme.

Aslında aklıma ucuzundan MAG FORGE M100A alıp beyaza boyamak geldi ama işçiliğim berbattır, güzelim kasayı heba etmemek için beyaz kasa almak daha mantıklı sanırım. İki kasa arasında kaldıysak ANTEC NX410 için bütçemi tamamlamaya çalışayım o halde. 🤷‍♀️
Boyama işine kalkışırım dersen Maxima V12 alıp beyaza boya. Zımpara ve beyaz boya falan derken yine bütçen içerisinde kalmış olur.

Boyama işine kalkışırım dersen Maxima V12 alıp beyaza boya. Zımpara ve beyaz boya falan derken yine bütçen içerisinde kalmış olur.
Öyle ama işçiliğim kötü demiştim, bu riske girmek istemiyorum. Yakın zamanda geçenlerdeki gibi inventus kasa indirimi olursa P400A beyaz almayı düşünüyorum, bunun haricinde farklı kasa maalesef düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı