Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Sistemim için sıvı soğutma alacağım. Uzun zamandır PF 240 istiyordum fakat şu sıralar Enermax önerildiğini gördüm. PF 240'ın başarılı olduğunu zaten biliyorum. 240 MM olan modeli ile Enermax'ın 360 MM olan modeli aynı fiyat neredeyse. Siz hangisini önerirsiniz?
www.teknobiyotik.com
Kasa: Dark Guardian PRO
Anakart: ASRocK B450M Pro4
İşlemci: Ryzen 5 3600
ENERMAX LIQMAX III Adreslenebilir RGB 360 Hepsi Bir Arada CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
ENERMAX LIQMAX III Adreslenebilir RGB 360 Hepsi Bir Arada CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
Kasa: Dark Guardian PRO
Anakart: ASRocK B450M Pro4
İşlemci: Ryzen 5 3600