SilverStone PF120 alınır mı?

Mert B.

Hectopat
Yer
Adana
Selamlar. i7 4790K işlemcimi overclock yapmadan orijinal 4.0 ~ 4.4 GHz'de kullanıyorum ve OC yapmayı da düşünmüyorum bu sıvı soğutucu yeterli olur mu acaba? Şu an kullandığım hava soğutucu Xigmatek Dark Knight. Bu hava soğutucu ile işlemcim boşta 39-41 derece aralığında seyrediyor. GTA 5 gibi oyunlarda 72-75 derecelere kadar çıktığı oluyor. Bu arada Adana'da yaşıyorum ciddi sıcak :)

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Yani kısaca 120mm sıvı soğutma = çöpe atılan para. Peki OC falan yapmayı düşünmüyorum 240mm sıvı soğutma yerine iyi bir hava soğutma almak daha mantıklı sanırım. Maksimum 164mm kadar hava soğutma önerilerine açığım.

Son düzenleme:
Bütçe? Ayrıca overclock yapmayacaksanız ve sıcaklıklar ile ilgili sorun yaşamıyorsanız soğutucu almanıza gerek yok açıkçası.

Eğer amacınız sadece görsellik ise Cooler Master A71C alabilirsiniz.

Bütçem en fazla 450 TL. Açıkcası biraz görselliğide güzel olsun istiyorum ARGB ya da RGB olabilir. Ama görsellik olsun diye de soğutmadan da ödün vermeyelim yani.

ARGB/RGB değil ama performansı gayet iyi bir üründür:

Bu modeli biliyorum gerçekten dediğiniz gibi soğutması çok iyi özellik Duo olan çift fanlı modelinde. Bu 3 model arasında kaldım.
-MSI Core Frozr L 120mm.
-Arctic Freezer 34E-sports ya da Duo olan modeli.
-Xigmatek windpowerpro.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı