SilverStone PF360 iyi mi?

Forse

Hectopat
Makaleler
2
SilverStone PF360 fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Soğutması, kalitesi nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iyidir, TH360'da düşünebilirsiniz. Memnunum.

Yani, sesi biraz fazla. Galahad 360 var alternatif olarak.

Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter.
O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin.

Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir.

O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin.

Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir.
Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?

Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?
Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim.

Push-pull biraz sizin kasanız ve ekran kartınızın soğutma kalitesi ile ilgili. Ben Galahad 360 ve Ryzen 9 5900x kullanıyorum. Kasanın önüne takılı. İçeri hava akışını biraz kesiyor. Kart ısınsaydı push-pull yapacaktım ama ısınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…