Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Mayıs 2021 #1 SilverStone PF360 fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Soğutması, kalitesi nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
SilverStone PF360 fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Soğutması, kalitesi nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 22 Mayıs 2021 #2 Evet iyidir, TH360'da düşünebilirsiniz. Memnunum.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 Yani, sesi biraz fazla. Galahad 360 var alternatif olarak.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Mayıs 2021 #4 Yang Mills dedi: Yani, sesi biraz fazla. Galahad 360 var alternatif olarak. Genişletmek için tıkla... Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter.
Yang Mills dedi: Yani, sesi biraz fazla. Galahad 360 var alternatif olarak. Genişletmek için tıkla... Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 22 Mayıs 2021 #5 Galahad 360 varken alınmaz. İncehesap indirimlerinde uygun fiyata düşüyor, Galahad 360 bakın derim.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #6 Forse dedi: Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin. Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir.
Forse dedi: Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin. Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Mayıs 2021 #7 Yang Mills dedi: O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin. Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?
Yang Mills dedi: O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin. Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #8 Forse dedi: Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim.
Forse dedi: Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Mayıs 2021 #9 Yang Mills dedi: Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğime göre radyatörün iki tarafına fan bağlamak.
Yang Mills dedi: Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğime göre radyatörün iki tarafına fan bağlamak.
L LorenzoVonMatterhorn Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 165 22 Mayıs 2021 #10 Forse dedi: Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur? Genişletmek için tıkla... Push-pull biraz sizin kasanız ve ekran kartınızın soğutma kalitesi ile ilgili. Ben Galahad 360 ve Ryzen 9 5900x kullanıyorum. Kasanın önüne takılı. İçeri hava akışını biraz kesiyor. Kart ısınsaydı push-pull yapacaktım ama ısınmıyor.
Forse dedi: Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur? Genişletmek için tıkla... Push-pull biraz sizin kasanız ve ekran kartınızın soğutma kalitesi ile ilgili. Ben Galahad 360 ve Ryzen 9 5900x kullanıyorum. Kasanın önüne takılı. İçeri hava akışını biraz kesiyor. Kart ısınsaydı push-pull yapacaktım ama ısınmıyor.