Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter.Yani, sesi biraz fazla. Galahad 360 var alternatif olarak.
O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin.Ses benim için sorun değil. Performans açısından bir işe yarasın yeter.
Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?O zaman Galahad 360, PF360, Liquid Freezer 360 modellerine bakabilirsin.
Ses konusunu bir daha düşünün bence, gece BF 5 oynamak falan isterseniz sıkıntı yaratabilir.
Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim.Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?
Benim bildiğime göre radyatörün iki tarafına fan bağlamak.Kusura bakmayın Pull Push nedir bilmiyorum, söylerseniz bir cevap verebilirim.
Push-pull biraz sizin kasanız ve ekran kartınızın soğutma kalitesi ile ilgili. Ben Galahad 360 ve Ryzen 9 5900x kullanıyorum. Kasanın önüne takılı. İçeri hava akışını biraz kesiyor. Kart ısınsaydı push-pull yapacaktım ama ısınmıyor.Düşünücem hocam. Peki bir sıvı soğutma aldım. Pull Push yapmak mantıklı mı? Sıcaklık durumları ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.