SilverStone PF360 kutu açılımı

Bende PF 240 versiyonu mevcut yapılıyor gayet renk canlılığı hoşuma gitti soğutması da çok iyi diyorlar ama macunla ilgili bir sorunum oldu, ama sorun teşkil etmiyor yeni bir macun siparişi verdim daha güzel olacak inşallah.

İfadeler: RPM
Hangi kablo ile yapıyorsun? İstediğin zaman anakartın yazılımı ile, istediğin zaman da ARGB kontrolcüsü üzerinden aydınlatma yapabiliyor musun? Kablo değişmeden ama?
@Godsume bilgini paylaşırsan sevinirim dostum.

Son düzenleme:
@RPM Durumlar nasıl hocam pompa arızası vb. durum yaşadınız mı ?

Aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum hocam. Soğutma performansı hakkında tam veri veremem zira 4.4V sabit kullandığım için işlemci hiç ısınmıyor.
Sorun yaşayanların Teknobiyotikle papaz oldukları ve Akortekin bu durumla hiç ilgilenmediğini okudum çoğu yerde, bu biraz endişe verici, İşlemcinizin değerleri nasıl ilk günden bu yana değişiklik oldu mu ? Performans kaybı vb.

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim çok saolun.

Maadem öyle ben de kendi yaşadığımı söyleyeyim.

1 kere radyatör, 2 kere pompa arızasından garantiye yolladım, 2 kere tamir 3.'de ise değişim yapıp yolladılar. Ben de sıvı soğutmayı sattım herhalde bir daha el de sürmem.

280mm Arctic alacağım vazgeçtim SilverStone almaktan, normalde Bitfenix Cube 360 alacaktım ama onda sızıntı sorunları oluyormuş epey o yüzden gene aynı yoldan arctic alacağım İnventus üzerinden.
Bilgilendirme için çok saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…