İnceleme SilverStone PF360 Sıvı soğutma

• Konuyu başlatan NITRO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 17.234
Urun geldi arkadaslar, kargo tarafinda problem yasamadim. Guzel sekilde elime ulasti. Su an kontrol edemiyorum ancak ilk izlenim guzel. Aksam daha detayli donus yaparim sizlere.

Montajını güç bela yapmayı başardım Pompası 3400 devir görünüyor benim yazılımda, 2000 devirde 0 gürültü ile çalışıyor. 3000 seviyeleri hafif kendini hissettiriyor 3400 seviyeleri yine rahatsız etmiyor nasıl oluyorsa RPM Fixed 0 yaptığında jet hızıyla CPU kullanımı tavan yapıyor. Ancak pompayı 300RPM'de bile çalıştırsanız bile iyi soğutuyor. 2000 - 3000RPM arasında sıcaklık olarak 3 derece ya oynuyor ya oynamıyor. Sabit 2000 devir çalıştırıyorum bu sebeple pompayı. Sıfır ses pompadan yana.

Fan'lar son güçte iyi CFM üflüyor ancak yine yüksek RPM değerlerine gerek yok. Burada tek önem arz eden pompanın sürekli, düşük RPM'de de olsa çalışması. Su devir daim ettiği sürece fanlar mümkün olan en düşük hızda dönse bile sıcaklıklar çok iyi seyrediyor.

Boşta 23'den aşağı pek düşmüyor, yaz sıcaklarını da saymazsak 20 dereceye düşürebildiğini gördüm.
CS:GO gibi oyunlarda 36'nın üzerine hiç çıkmıyor, AIDA64 stability testinde.

47'yi geçmediği konfigürasyonda pompa 2K - fanlar %20 çalışıyor. Stres testinde olup olmadığını anlayamıyorsun sesten yana. Hem sessiz hem soğuk bir kombinasyon yakalanabiliyor. Burada odak nokta sahip pompa devri belirlemek bence.

Son düzenleme:
İşlemci nedir?

Değerler gayet iyi duruyor.

1600AF pek guc tuketen bir islemci degil. Yine de bir Overclock denemesi yaparim yakin zamanda.
Silikon sonuna kadar zorlanır diye düşünüyorum soğutma cidden iyi.

Sistem çok hoş duruyor ama ARGB uyumu daha yüksek parçalar seçilse daha hoş olur

Kullanmaya vaktim olmuyor inan Arka Sokaklar desen tatilde, onu da izleyemiyoruz şu sıra.
Evde ailem kullanıyor genelde, sıvı soğutmayı da ihtiyacım olduğundan değil, resmen beynimi tatmin etmek için aldım. Bana bir yararı var mı dersen yok Stok soğutucu da yetiyordu.

OC yapın hakkını versin bir güzel bir renk cümbüşü mod açılırsa tamamdır

Arka Sokaklar izleyecek vakit yoksa kullanmaya vakit olmamasına şaşırmamak gerek.

Elimdeki anakart Overclock anlamında büyük anlamda önümü kapatıyor ne yazık ki. Alırken bilinçli olarak aldım, her yeni gelen BIOS update ile daha da göreltiyorlar OC konfigürasyonlarını zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…