İnceleme SilverStone PF360 Sıvı soğutma

• Konuyu başlatan NITRO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 17.762
Dostum selamlar, PC ilk start olduğunda veya fanlar harekete geçerken ufak bir ses oluyor mu acaba sende?
Bende böyle bir ses var, çok önemli bir detay değil benim için ancak merak ettim.

Bende uzun zamandır PF240'ı inceliyordum. Bir sabah baktığımda stokta kalmadığını görerek o hayal kırıklığıyla PF360 aldım. Fakat daha kasa almadım ne alayım sizce ? Elimde Zalman Z3 Plus var iş görür mü ?

Sizin kasanız yanlış incelemediysem 240 destekler. 360 için küçük kalır. Tavsiyem 360 mm destekleyen bir kasa almanız. ( Asus tuf gt 501 veya daha uygun başka modeller ) Kasa işini aylar önce hallettiğim için şuanki fiyatları ve stok durumları nedir bilgim yok.

XPG Battlecruiser sipariş ettim ben.

Güzel ve ferah bir kasaya benziyor. Güle güle kullanmanızı dilerim. Uzun ömürlü olsun inşallah .

Hocam bende aynı kasayı kullanıyorum fakat ön tarafa push pull nasıl yaptın HDD takmadın sanırım. Senin GT 501'den bahsediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…