SilverStone PF360'ın Intel braketini sökmek

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
Sıvı soğutucunun Intel ayağını sökemiyorum 😅 Direkt çekersem kırılacakmış gibi hissiyatı var. Soğutucu SilverStone PF360. Bilen var mı nasıl çıkarılacağını?
20210503_111424.jpg

Hocam bunun bir videosu falan var mi ya?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan kolaylıkla yaparsınız diye düşünüyorum. Borunun ters tarafına doğru çekeceksiniz, videoda gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan kolaylıkla yaparsınız diye düşünüyorum. Borunun ters tarafına doğru çekeceksiniz, videoda gözüküyor.

Hocam bende sıkışmış o zaman çünkü ne yaparsam yapim çıkmıyor hafif eğik gibi sol taraf daha içerde sağ taraf biraz çikarabilmişim gibi.
İsterseniz bir video çekip yüklerim, ama zaman alır.

Hocam gayet kolay aslında, braketi boşluk olan tarafa çekeceksiniz sadece.

Ya sizinkiler kolay çıkıyordurda bu çıkmıyor 😅 ellrimde baskı izleri çıktı yine de çıkmıyor.
Hocam bende sıkışmış o zaman çünkü ne yaparsam yapim çıkmıyor hafif eğik gibi sol taraf daha içerde sağ taraf biraz çikarabilmişim gibi.

Ya sizinkiler kolay çıkıyordurda bu çıkmıyor 😅 ellrimde baskı izleri çıktı yine de çıkmıyor.

Hocam bir video atabilir misiniz ya olmuyor bu terledim ya.

Son düzenleme:
Çektiğiniz tarafın tersinden yani boruya yakın olan kısmından braketi genişletmeyi sonra yine arkadan çekmeyi deneyebilirsiniz ama çok zorlamayın.

Yok hocam hiçbir türlü çıkmıyor isterseniz video atayim?
Çektiğiniz tarafın tersinden yani boruya yakın olan kısmından braketi genişletmeyi sonra yine arkadan çekmeyi deneyebilirsiniz ama çok zorlamayın.
Başka yolu yok mu bunun

Hocam bunun kullanma klavuzu falanda yok bir videoda tamamen kurulumu çekebilir misin?

Benim ürün sorunlu sanırım 3 kişiye çıkarttırmayı denedim hepsi başarısız oldu Intel braketi sıkışmış anladığım kadariyla ben bunu kirmadan veya kirarak ama pompaya zarar vermeden nasıl çıkarabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı