SilverStone PSU kaliteli mi?

Bu ekran kartı sığıyor endişe etmenize gerek yok.
Hocam şu videonun youtube.com/watch?v=J3DbPlJHbi8
18:30 dakikasına bakarmısınız kablolar denk geliyor ya o yüzden küçük psu arıyorum. Videodakide atx psu taktı.
Olurmu dersiniz bahsettiğim ekran kartı

Hocam şu videonun youtube.com/watch?v=J3DbPlJHbi8
18:30 dakikasına bakarmısınız kablolar denk geliyor ya o yüzden küçük psu arıyorum. Videodakide atx psu taktı.
Olurmu dersiniz bahsettiğim ekran kartı
Attığınız kasa alacağınız kasaya göre daha küçük eğer kablolamayı iyi yaparsanız sıkıntı olmayacatır.

Hayır değil sizin attığınız kasa Everest x-cube videodaki kasa Everest Cubic.
Hocam attığım link buydu Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Videodaki aynı kasa ben mi yanlış görüyorum.
Silverstone Sugo kasayı önerdiler ama oda psu ve işlemci soğutucu arasında 1 cm boşluk kalıyor. Sıvı soğutma takmak gerekecekti. O yüzden bu kasayı tercih ettim. Ticari yazılım için kullanılacak pc. Stok cari vs sistem bu şekilde vermiştim siparişi. Bu gün tüm ürünler kargoya verildi.
MSI B450I GAMING PLUS AC
Ryzen 5 3400G
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16
Samsung 970 Evo NVMe 500GB 3400MB-2300MB/s M.2
Everest Cubıc-252 Usb 3.0
Xigmatek Tauro EN8965 500W M Plus Bronze
Logitech MK330 Kablosuz Klavye & Mouse
Snopy SN-120 2.0 Siyah Usb Speaker

Hocam attığım link buydu Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Videodaki aynı kasa ben mi yanlış görüyorum.
Hocam özür dilerim ben yanlış bakmışım. O kasa cidden çöp eğer ona yakın bir şey isterseniz.
İlkine o ekran kartı sığıyor fakat ikinci kasaya sığmıyor daha küçük bir ekran kartı almanız lazım. En kötü bu ikisinden birini almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…