SIM Ağı Pin Kodu Sorunu

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar bu samsung saçmaladı iyice. Bulgaristan'tan s7 aldım pasaporta işletildi ve maliyeye gidip 135 TL vererek kayıt ettirdim telefonu ama gel gelelim SIM kartımı takınca SIM ağı pin kodu istiyor. Hattım vodafone. Ne bu saçmalık, nasıl çözülür bu sorun ?

Yok mu arkadaşlar benim gibi problem yaşayan.

Samsung saçmalamadı. Sen gidip sim kilitli cihaz almışsın. Neden kontrol etmediniz alır iken? Sim kilitlimi değil mi diye sormadınız mı?

Çözüme gelince, ya aldığınız yere gidip çöz sorunu diyeceksiniz yada internetten 50 lira gibi bir ücret karşılığı kod satın alacaksınız.

Yazılım ile halletmeyi dener iseniz telefonu çöp etme ihtimaliniz çok yüksek.

Telefonu ben almadım hediye geldi bu bir ikincisi şimdi ki bütün akıllı telefonlar sim kilitli imiş hangi bölgeden aldıysan o bölgenin hatları ile çalışıyormuş. Bulgaristan hattını taktık çalıştı ama benim hattımı takınca sim ağı pin kodu istiyor samsung herkesin kendi ülkesinden alması için böyle bir uygulama koymuş. Samsung bayileri 100-150 TL karşılığı hallediyormuş götüreceğim bakalım.

Hayır 100 150 TL aşırı pahalı. İnternette sim kodunu 50 liraya satıyorlar araştırın derim zamanında çok yaptım.

Hayır 100 150 TL aşırı pahalı. İnternette sim kodunu 50 liraya satıyorlar araştırın derim zamanında çok yaptım.

Peki site ismi veya link verme şansınız var mı ?

Majar kardeş yardımcı olacak mısın ? Yoksa ben Samsung bayisine gideceğim.

Peki site ismi veya link verme şansınız var mı ?

Majar kardeş yardımcı olacak mısın ? Yoksa ben Samsung bayisine gideceğim.

Ben zamanında kodları aldığım siteye baktım, site satışı durdurmuş. Ben size şunu tavsiye edebilirim. Telefonun sim kilitli olduğu firmanın adını bulup, bu telekomünikasyon firmasının adı ile sim kilit aratır iseniz bulursunuz. Ben zamanında böyle yaptım. Ama uğraşamam derseniz Samsung bayisine gidebilirsiniz. 150 lira bana çok geldi sadece. Kur nedeniyle fiyat uçmuş olabilir.

100 veya 150 TL civarı alıyorlarmış. Babam telefonu aldığı elektronik mağazasına yani Bulgaristan'a gitti yolu üzeriydi, mağazaya sormuş onlar hiç bir bilgileri olmadığını hiç bir şey yapamayacaklarını söylemişler. Samsung bayisinin yüksek ücret alması tamamen telefonun modeli ile ilgiliymiş telefonun modeline göre değişiyormuş ee benim s7 olduğu için de 100 veya 150 TL civarı tutuyormuş.

Sorunumu hallettim, Samsung bayisine götürdüm 15o TL ücret istediler ama bende büyük irsaliye faturası olmadığı için yapmadılar. Babam alırken Bulgaristan'dan vermemişler öyle fatura bende bir telefoncuya götürdüm ve 50 TL gibi düşük ücrete girdi kodu. Yurdışından telefon getirip de aynı sorunu yaşayan arkadaşlar telefoncular bu sorunu çözüyor bilginize ama bildiğiniz güvendiğiniz telefoncu olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı