SIM hattı için operatör önerisi

crymaN

Kilopat
Merhaba arkadaşlar yeni hat almak istiyorum fakat kararsızım sizce hangi operatör den alsam iyi olur?

Paketleri pahalı olmazsa iyi olur.

Senelerdir Turkcell kullanıyorum. Diğerlerine göre biraz pahalı ama kalitesi iyi. Benim için en önemli konu mobil hatta wifi ile arama yapma seçeneği. Bu seçeneği şu anda sadece Turkcell ve Vodafone sunuyor. Türk Telekom maalesef böyle bir hizmet sunmuyor. Sene 2020 ve Türkiye'nin teknoloji devi çok geride kaldı. Ayrıca son 5.8'lik İstanbul depreminde Turkcell ve Vodafone çalışırken (onlarda ciddi sıkıntı yaşadı) maalesef Türk Telekom saatlerce çalışmadı. Kullanan arkadaşlarıma ve aileme ulaşamadık.

Tavsiye paketi: Rahat Fırsat 10GB Paketi
Karar sizin ama ben Turkcell'i tercih ederim.

Saygılarımla.

Merhaba arkadaşlar yeni hat almak istiyorum fakat kararsızım sizce hangi operatör den alsam iyi olur?

Paketleri pahalı olmazsa iyi olur.
Vodafone nedense son senelerde çekim sorunu yaşıyor, mesela bizim iş yerimizde bu 4g geldikten sonra hiç çekmemeye başladı aynı şekilde evimde de öyle. Turkcell normalde pahalı ama bayiye gidip tarife fiyatları aldı abim, türk telekomda kullandığım tarife ile aynı 1000 dk (1500dk bendeki) 15gb internet (10gb bendeki) 250 sms (1000 sms bendeki) galiba 58₺ ödüyorum, turkcellde 65 dediler bayide. Yani internette yok o tarife ama bayide farklı kampanyalar var. Ben sözleşmem bitince Turkcell'e geçicem. Türk Telekomdan da memnunum ama bazen 3g'ye düşüyor. Vodafone hariç 2 operatöre bakabilirsin bütçene göre.

Son düzenleme:
Turkcell kaliteli ama pahalı.
Vodafone ve Türk Telekom, Turkcell'e kıyasla kalitesiz ama ucuz. Bir de Türk Telekom'un depremde kesilme olayı olmuştu.

Vodafone'a geçerseniz interaktif kampanyaları kapayın.
Turkcell'e geçerseniz kampanyalara göz atın.
Turk Telekom için pek bir şey göremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı