Bu programı indirdim ama kullanamadım. Beceremedim daha doğrusu karışık geldiPdaNet gibi programlar işine yarıyabilir.
Wodafonun en üst tarifesini kullanıyorum 1 yıldır redli extra eskiden tamamen sınırsızmış şimdi kota koymuşlar hotspota. Benim arkadaşım redli geçen sene geçmiş tamamen sınırsız ayda 300 gb mobilden dowload yapıyorOlsa bile çalışmaz. Adamlar kullanımını denetliyor sonuçta.
Var hocamSınırsız tarife mi varmış?
Ayrıca internet kullanımınız operatör tarafından ölçülmekte. Bunu kırmanız bence mümkün değil.
Muhtemelen de bu paketi herkese sunmuyorlardır. Red'li olsanız da bile belirli şartları vardır bence.Var hocam
Eki Görüntüle 1210758Eki Görüntüle 1210759
Limitsiz Redli tamamıyla sınırsız. Ama Silver, Elite ve Ekstra tarifelerin de ise 15 GB hotspot kotası bulunmaktadır.
Ben Şikayet Var aracılığıyla geçtim.Muhtemelen de bu paketi herkese sunmuyorlardır. Red'li olsanız da bile belirli şartları vardır bence.
Hattım faturalı. KYK yurdunda kaldığım için yüksek kullanım zaten yaparım. Ancak faturası bir öğrencinin ödeyemeyeceği kadar fazla...Ben Şikayet Var aracılığıyla geçtim
Sizler de Şikayet Var aracılığıyla geçebilirsiniz, lakin dediğiniz gibi şartı var. Vodafone Faturalı olmanız lazım ve yüksek kullanım da yapmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.