SIM kart kendiliğinden bozulur mu?

f116g116

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Telefonum bilgisayarda şarj olurken birden SIM kart geçersiz uyarısı aldım ve SIM kartım çalışmıyor SIM kartı başka bir telefona taktım o telefonda da çalışmadı bunun sebebi nedir bilen var mı? SIM kart kendiliğinden bozulabilir mi bunca yıldır ilk defa karşılaştım. Kart yeniydi Turkcell'den almıştım 1 ay önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Telefonum bilgisayarda şarj olurken birden SIM kart geçersiz uyarısı aldım ve SIM kartım çalışmıyor SIM kartı başka bir telefona taktım o telefonda da çalışmadı bunun sebebi nedir bilen var mı? SIM kart kendiliğinden bozulabilir mi bunca yıldır ilk defa karşılaştım. Kart yeniydi Turkcell'den almıştım 1 ay önce.

Oha bende de aynısı oldu. Benim cebimdeydi bende çalışıyordum 5 dk önce internete girdim. Bir baktım SIM yok yazıyor. Bende denedim başka telefona takmayı aynı şekilde.

Bozulabilir diye biliyorum kuru peçete ile yılda 1 kere temizle önerim dikatlice.

@Dubreuil sonra düzeldi mi hocam? Bende sim yok demiyor var ama geçersiz kart diyor.

Kart daha yeniydi 1 aylık çok canımı sıktı bu durum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231223_003831_One UI Home.jpg
    Screenshot_20231223_003831_One UI Home.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı