Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 24 Temmuz 2021 #21 410851 dedi: Alıcak kişi gitsin SIM kartın içini test ettirsin. Ve evet, SIM kartlar satılabiliyor düşük fiyatlara 2. el. Ama sattığımızda kimlerin eline ulaşır bilmiyorum. Devamı sizi ilgilendirir Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın lütfen. Kimin aklina SIM kartini kontrol ettirmek gelebilir ki?
410851 dedi: Alıcak kişi gitsin SIM kartın içini test ettirsin. Ve evet, SIM kartlar satılabiliyor düşük fiyatlara 2. el. Ama sattığımızda kimlerin eline ulaşır bilmiyorum. Devamı sizi ilgilendirir Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın lütfen. Kimin aklina SIM kartini kontrol ettirmek gelebilir ki?
4 410851 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 227 25 Temmuz 2021 #22 Eren.exe dedi: Hocam yapmayın lütfen. Kimin aklina SIM kartini kontrol ettirmek gelebilir ki? Genişletmek için tıkla... Benim
Eren.exe dedi: Hocam yapmayın lütfen. Kimin aklina SIM kartini kontrol ettirmek gelebilir ki? Genişletmek için tıkla... Benim