SIM Kartı blokesi nasıl kaldırılır?

Arkadaşlar SIM kartım bloke yedi. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Nasıl bloke oldu onu anlatarak başlayabilirsin veya bizi hiç yormazsın, yarını bekler ve kullandığın SIM kartın ana bayisine gidip konuyu çözebilirsin.

SIM kart derken bankadan mi simkart blokesi yediniz? Muhtemelen bankadir diye tahmin ediyorum. Onun için bankanın müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Veya şubeden işlem gercekleştirceksiniz.

Eğer PUK kodundan yediyseniz onun için de en yakın bayiye gidip veya başkasının hattından hangi hattı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Puk kodu da bloke olduysa operatörünüze gidip SIM kartınızı değiştirin tabii en son Turkcell ve Vodafone SIM kartınız 136 TL'ye değiştiriyordu.

Buna gerek yok başka telefondan müşteri hizmetlerini arayıp kendi telefon numarasını tuşlayarak ücretsiz bir şekilde paylaşıyorlar puk kodunu. Benimde başıma geldi cagri merkezinden puk kodumu öğrenmiştim. Operatör fark etmiyor.

PUK kodu mu gerekiyor?
hocam hiç birşey bilmiyorum sadece bildiğim faturamı öderken bildirim geldi simkart bloke olduğundan dolayı sms göndermiyor

- PUK Kodu Bloke Oldu: Müşteri hizmetlerini arayarak açabilirsin. [Tabi türkcell ise]
türk telekom hocam

SIM kart derken bankadan mi simkart blokesi yediniz? Muhtemelen bankadir diye tahmin ediyorum. Onun için bankanın müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Veya şubeden işlem gercekleştirceksiniz.

Eğer PUK kodundan yediyseniz onun için de en yakın bayiye gidip veya başkasının hattından hangi hattı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.
hocam sms le aldım bloke olduğunu

Faturanızı bankadan ödüyorsanız bu web site üzerinden nasıl SIM kart blokesi kaldırabileceğinizi buradan öğrenebilirsin.
İçindekiler bölümünden bankayı seçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı