SIM kartı modem olarak kullanmak

Mr Muhammet Ali

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| ASUS RTX 3050 | Kingston Fury Beast 8x216 GB 3200 MHZ DDR4 RAM | Ryzen 5 5500| 512GB M2 /120 GB& 240 GB Sata SSD | Windows 11 | Asus Prime B450M K II |
Meslek
Öğrenciyiz hacım.
Dostlar SIM kartımı modem olarak kullanmak istiyorum. Üniversite için kendime internet paketi olan bir Vodafone SIM aldım bunu telefondan bağımsız olarak modem şeklinde kullanmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Kablosuz modemler vs. önerir misiniz artık nasıl oluyorsa ama internet kopmaları olması gibi sıkıntılar olmasın bu parçalarda.

Dostlar SIM kartımı modem olarak kullanmak istiyorum. Üniversite için kendime internet paketi olan bir Vodafone SIM aldım bunu telefondan bağımsız olarak modem şeklinde kullanmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Kablosuz modemler vs. önerir misiniz artık nasıl oluyorsa ama internet kopmaları olması gibi sıkıntılar olmasın bu parçalarda.
Turkcell Superbox dediğin mantıkla çalışıyor ama dışarıdan SIM kartlı modem alınıp çalışır mı bilmiyorum.

vınn lar var onlarla kullanabilirsin

Şu an almanı tavsiye etmem. Biraz daha bekleyip 5G taşınabilir bir modem almanı tavsiye ederim.

Her ay o kadar ödeyecek bütçem yok 2 telefon simim zaten elimde var bunu telefondan çıkartıp modem olarak kullanacağım kısacası 2 adet SIM kartım var bir tanesini modem olarak kullanacağım bu VINN tarzı bir şey almam lazım ama hangisini alacağımı bilmiyorum.

Her ay o kadar ödeyecek bütçem yok 2 telefon simim zaten elimde var bunu telefondan çıkartıp modem olarak kullanacağım kısacası 2 adet SIM kartım var bir tanesini modem olarak kullanacağım bu VINN tarzı bir şey almam lazım ama hangisini alacağımı bilmiyorum.

Bu tip bir cihaz, biraz da cam kenarında olursan daha iyi çekecektir ancak yurt geneli şebeke yoğunluğuna göre değişecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı