SIM takılabilir router önerisi

Kiyoshi

Kilopat
Daha fazla  
Şu anda gemide staj yapmaktayım ve internet bağlantısı büyük bir sorun. Telefon sinyalleri çekmekte zorlanıyor, benim de aklıma SIM kartımı içine takabileceğim bir router almak geldi. Çekim gücü yüksek olan bir router tavsiye edebilir misiniz ama gerçekten çekim gücünün iyi olması lazım. Hem uzak mesafelerde demir atmak zorunda kalıyoruz hem de aralarda kalın demirler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon sinyali zor çekiyorsa muhtemelen SIM kart takacağınız cihaz da zor sinyal alacak. Sonuçta o da aynı yere bağlanacak değil mi? Anteni olacak çekimi daha iyi olur gibi düşünmeyin yani.

Telefon sinyali zor çekiyorsa muhtemelen SIM kart takacağınız cihaz da zor sinyal alacak. Sonuçta o da aynı yere bağlanacak değil mi? Anteni olacak çekimi daha iyi olur gibi düşünmeyin yani.

Tam olarak dediğiniz gibi düşünüyordum anten olduğu için çekimi daha iyi olur diyordum yanlış bir düşünce mi? Cihazın çekime bir etkisi olmaz diyorsunuz yanlış anlamadıysam.

Tam olarak dediğiniz gibi düşünüyordum anten olduğu için çekimi daha iyi olur diyordum yanlış bir düşünce mi? Cihazın çekime bir etkisi olmaz diyorsunuz yanlış anlamadıysam.

Eğer router ın şebeke sinyali için ayrı anteni varsa belki bir nebze fark eder ama şebeke sinyali anteni cihaz içinde ise ve dışındaki anten sadece cihazların internete bağlanması için sinyal yayıyorsa ki büyük ihtimalle öyle bu durumda sizin sorununuz için çözüm olmayabilir ama kesin olmaz demek yanlış olur alıp denemek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı