Simcash. IO ile para kazanmak

575457

Decapat
Makaleler
1
Böyle bir uygulama var reklam mesajları gibi bir şey atarak para kazandırıyormuş, güvenilir mi? Yapmak mantıklı mı?
Hattımı böyle bir iş için kullanırsam Vodafone hattımı kapatır mı?

"Uygulama aylık yaklaşık 10 bin 15 bin mesaj olarak kullanıldığında, operatörler tarafından takibe alınmaktanısınız." demişler. Kendim kullanmadım ancak bu türk uygulamalara bulaşmayın derim yarın bir gün illegal bir şeyin reklam mesajını gönerirler alın başınıza belayı.

Bununla birlikte, operatörler (Vodafone gibi) genellikle kullanıcıların reklam mesajları veya benzer içerikleri yayınlamak için hatlarını kullanmasına izin vermez ve bunun yerine kullanıcıların hizmet koşullarını ihlal ettiğini belirtebilir. Bu nedenle, Vodafone hattınızı kapatma gibi bir yan etki oluşabilir.

Kısaca, bu tür uygulamaların kullanılması genellikle mantıklı değildir ve dikkatli olunması gerekir. Eğer para kazanma amacınız varsa, daha güvenli ve doğrulanmış yolları deneyin.

Kısaca, bu tür uygulamaların kullanılması genellikle mantıklı değildir ve dikkatli olunması gerekir. Eğer para kazanma amacınız varsa, daha güvenli ve doğrulanmış yolları deneyin.

Öncelikle teşekkürler uyarınız için, pek içime sinmemişti zaten.
Peki ya bu daha güvenli ve doğrulanmış yollar tam olarak ne oluyor ☺️🙏?

Öncelikle teşekkürler uyarınız için, pek içime sinmemişti zaten.
Peki ya bu daha güvenli ve doğrulanmış yollar tam olarak ne oluyor ☺️🙏?
Simcash gibi şeyler hariç internetten para kazanma yollarından bahsettim.
Bir çok yolu var illa ki internet aracıylığyla para kazanmak istiyorsanız bu tür sms/reklam şeylerinden uzak durun demek istedim aslında.

1-Online anket doldurma
2-Freelance işler (örneğin, yazı yazma, grafik tasarım, programlama)
3-E-ticaret (örneğin, Amazon veya Etsy gibi platformlarda ürün satma)
4-Affiliate marketing (bir ürün veya hizmeti tanıtarak, satışlarından komisyon kazanma)
5-Blog veya YouTube gibi platformlardan reklam gelirleri.
Bunlar zor olabilir ancak araştırın tam gelir kaynağı olamasada ek gelir olarak iyi yerler var.😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı