Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar ekran kartı ayarlarından programı ekran kartı ile çalıştır desem dahi olmuyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023
Arkadaşlar ekran kartı ayarlarından programı ekran kartı ile çalıştır desem dahi olmuyor. Ne yapmam lazım?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Aralık 2023 #2 NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları > Ekle > Simcity > Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları > Ekle > Simcity > Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi
jerolight Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Kükreyen Deli Adam dedi: NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları > Ekle > Simcity > Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmış oldum ama oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Açılışını izliyorum oyuna girmeden atıyor. Steam'den almıştım zamanında orijinaldir. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları > Ekle > Simcity > Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmış oldum ama oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Açılışını izliyorum oyuna girmeden atıyor. Steam'den almıştım zamanında orijinaldir.