Şimdi bilgisayar toplanır mı beklenmeli mi?

Bütçe
10.000-11.000

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni hükümetin geleceğinden bu kadar emin misin?

Dostum eğer 20.000 civarı bir fiyat deseydin şimdi toplaman daha mantıklı olurdu bence.
İlerisi için birkaç öngörüm var onları paylaşayım belki kafanda bir şalter atar.
1)asgari ücret zammı hep bu konuşuluyor büyük ihtimal seçimden önce bir zam daha gelecek önceki zamdan sonra fiyatların ne kadar arttığına bakabilirsin teknolojik kalemlerde.
2)markalar kasım-aralıkta stok eritirler her sene ben alışveriş yapmak için sene sonunu bekliyorum genellikle.
3)pek sanmıyorum ama hem cb hem kılıçtaroğlu'nun gençler için telefon-bilgisayarda bir kereye özel vergi indirimi yapacakları vs demeçleri var bence pek olası değil ama belki cb gençlerden oy almak adına yapabilir.

10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?
Kış indirimi olursa beklemeyin

Şu an yeterince indirim var ben topluyorum. Bence şu an bulunmaz hint kumaşı bu daha da artış gösterebilir bura TR her şey mümkün

Son düzenleyen: Moderatör:
10 bin lira için şu an almak lazım bence. Yüksek mebla olsaydı 4000 serisinin ucuzlamasını beklemek gerekir derdim ancak 10 bin lira için şu an gayet ideal bir zaman.

Ben de geçen sene böyle diyordum ve şimdi donanımları iki katından daha yüksek fiyatlara alabildim o da Kasım indirimleriyle. Ha bir de aldığım ürüne iki günde 60 tl zam gelmiş az önce gördüm ve iki gün oldu sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…