Şimdi bilgisayar toplanır mı beklenmeli mi?

Bütçe
10.000-11.000
Şu an sepette %15 indirim var.
1669208717823.png

Sepete ekleme yapamıyorum nasıl yapabilirim?

Biraz uzun bir süre farkındayım ama seçimden sonrasını beklemek mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Yeni gelen hükümet göze girebilmek için doları düşürmeye uğraşacaktır. Elinizdeki parayla çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz, ben seçimi bekliyorum.
Yeni hükümet gelmezse seçimler gecikirse?

Dostum eğer 20.000 civarı bir fiyat deseydin şimdi toplaman daha mantıklı olurdu bence.
İlerisi için birkaç öngörüm var onları paylaşayım belki kafanda bir şalter atar.
1)asgari ücret zammı hep bu konuşuluyor büyük ihtimal seçimden önce bir zam daha gelecek önceki zamdan sonra fiyatların ne kadar arttığına bakabilirsin teknolojik kalemlerde.
2)markalar kasım-aralıkta stok eritirler her sene ben alışveriş yapmak için sene sonunu bekliyorum genellikle.
3)pek sanmıyorum ama hem cb hem kılıçtaroğlu'nun gençler için telefon-bilgisayarda bir kereye özel vergi indirimi yapacakları vs demeçleri var bence pek olası değil ama belki cb gençlerden oy almak adına yapabilir.
Hocam şimdi almasam yılbaşını beklesem daha iyi olur diyosun yani ailemi de ikna edemiyorum artık çocuk da değilim üstlerine gitmek te istemiyorum. Annem değişik birisi parası yeterli olmasına rağmen ikna edemedim bende bi şans fiyatların düşmesini bekliyorum. Yılbaşına doğru fiyatlar düşer diyosan beklicem. Düşer mi ne kadar ithimal var?

Hocam şimdi almasam yılbaşını beklesem daha iyi olur diyosun yani ailemi de ikna edemiyorum artık çocuk da değilim üstlerine gitmek te istemiyorum. Annem değişik birisi parası yeterli olmasına rağmen ikna edemedim bende bir şans fiyatların düşmesini bekliyorum. Yılbaşına doğru fiyatlar düşer diyorsan bekleyeceğim. Düşer mi ne kadar ithimal var?

Dostum bu bir ay içerisinde alman daha mantıklı gibi yılbaşında bir final yılbaşı indirimi yaparlar sonra tahminimce fiyatlar artar şu bir ay on günlük süre içerisinde ben olsam alışverişimi yapardım.
Firmalar taş yemeyecek sonuçta asgariye zam gelirse fiyatlar artacak dolar atarsa fiyatlar yine artacak iki ucu şeyli değnek kısacası TR şartlarında her an her şey olabilir bu istikrarlı dönemi değerlendir bence.

Bu arada kafanda sistem parçalarını vs seçtin mi yoksa hazır sistem mi alacaksın.

Dostum bu bir ay içerisinde alman daha mantıklı gibi yılbaşında bir final yılbaşı indirimi yaparlar sonra tahminimce fiyatlar artar şu bir ay on günlük süre içerisinde ben olsam alışverişimi yapardım.
Firmalar taş yemeyecek sonuçta asgariye zam gelirse fiyatlar artacak dolar atarsa fiyatlar yine artacak iki ucu şeyli değnek kısacası TR şartlarında her an her şey olabilir bu istikrarlı dönemi değerlendir bence.

Bu arada kafanda sistem parçalarını vs seçtin mi yoksa hazır sistem mi alacaksın.

Aklımda RX 6500 XT yada RX 6600 XT almak var işlemci Ryzen 5 5500 var böyle bir sistem toplamak istiyorum. hazır sistemleri de takip ediyorum ama dediğim gibi annemi alması için ikna edemiyorum fiyatlar zamanla artcağını söylüyorum ama dinlemiyor. Bunu ona nasıl anlatcağımı bilmiyorum.

Aklımda RX 6500 XT yada RX 6600 XT almak var işlemci Ryzen 5 5500 var böyle bir sistem toplamak istiyorum. hazır sistemleri de takip ediyorum ama dediğim gibi annemi alması için ikna edemiyorum fiyatlar zamanla artcağını söylüyorum ama dinlemiyor. Bunu ona nasıl anlatcağımı bilmiyorum.

Vallahi geçen her dakika aleyhine işliyor bana göre.
ailemi ikna edebilsem tam şuan sipariş vercem de işte anlamıyorlar. fiyatlar artar diyorum ama dinlemiyorum napsam anlarlar beni? kendim işe gidiyim çalışıyım diyorum onuda reddediyorlar.

Aklımda RX 6500 XT ya da RX 6600 XT almak var işlemci Ryzen 5 5500 var böyle bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistemleri de takip ediyorum ama dediğim gibi annemi alması için ikna edemiyorum fiyatlar zamanla artcağını söylüyorum ama dinlemiyor. Bunu ona nasıl anlatcağımı bilmiyorum.

Ailemi ikna edebilsem tam şu an sipariş vereceğim de işte anlamıyorlar. Fiyatlar artar diyorum ama dinlemiyorum ne yapsam anlarlar beni? Kendim işe gidiyim çalışayım diyorum onu da reddediyorlar.

Okuyorsanız sınavlar için gerektiğini söyleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı