Simgeler net değil

YorgunSavascı06

Hectopat
Merhaba hayırlı forumlar. Bilgisayarımda aşağıda fotoğrafını atacağım sorunu yaşıyorum. Simgeler net olmuyor. Ekran kartım RTX 3070. NVIDIA'dan sürücüleri sildim. Temiz kurulum yaptım ve tekrar yükledim. Sorun düzeldi sandım ama bir süre sonra yeniden aynı sorunu yaşadım. Ekran kartının garantisi devam ediyor. Çözülemeyecek problem ise yollayabilirim.

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    hata.jpg
    176 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba hayırlı forumlar. Bilgisayarımda aşağıda fotoğrafını atacağım sorunu yaşıyorum. Simgeler net olmuyor. Ekran kartım RTX 3070. NVIDIA'dan sürücüleri sildim. Temiz kurulum yaptım ve tekrar yükledim. Sorun düzeldi sandım ama bir süre sonra yeniden aynı sorunu yaşadım. Ekran kartının garantisi devam ediyor. Çözülemeyecek problem ise yollayabilirim.

Kral arama yerine gelişmiş sistem ayarı yaz sonra orada performans kullanıcı profili falan yazar orada performansın sağındaki ayarlara basıp fotoğrafını atar mısın?

Monitörle alakası olabilir benim monitörde de benzer bir sorun yaşamıştım. Monitörün ayarlarından keskinliği filan değiştrimiştim.

Son düzenleme:
Kral arama yerine gelişmiş sistem ayarı yaz sonra orada performans kullanıcı profili falan yazar orada performansın sağındaki ayarlara basıp fotoğrafını atar mı
1737884245530.png

Monitörle alakası olabilir benim monitörde de benzer bir sorun yaşamıştım. Monitörün ayarlarından keskinliği filan değiştrimiştim.
hersey normal hocam monitörde.

Sorun sadece görev çubuğu için mi geçerli?
Yok hocam.Direk uygulamalarda da aynı pikselleşmeler var.Dün yazılımı silip kurmustum düzelmişti.Şuan yine aynı sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı