P
PCManyaQı
Ziyaretçi
Arkadaşlar resimdeki gibi simgelerin üzerlerinde yönetici izni simgesi bulunuyor bunları nasıl kaldırabilirim ?
Bir işe yaramadı.
- Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları'nı açmak için Başlat düğmesini
ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna uac yazın ve Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir'i tıkla.![]()
- UAC'yi kapatmak için, kaydırıcıyı Hiçbir zaman uyarma konumuna getirdikten sonra Tamam'ı tıklatın.
Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin. UAC'nin kapatılması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.![]()
UAC'yi açmak için, kaydırıcıyı uyarılmak istediğiniz zamana taşıdıktan sonra Tamam'ı tıklatın.Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.![]()
Zaten kaldırılık.Sağ tık > Özellikler > Uyumluluk sekmesinden en altta bulunan Yönetici Olarak Çalıştır ayarının seçimini kaldırın.
Aynı sorun bende de var şu linkte çözüm paylaşmışlar ama nasıl yapıldığını anlamadığım için yapamadım. Konuyu da kilitlemişler yorum da yazamıyorum. Mecbur burayı hortlattım. Biri şu konudaki çözümü açıklayabilir mi?
Nasıl yapıldığını öğrendim. Benim gibi ilk başta çözemeyenler için yazıyorum. Programın kısayoluna sağ tıklayıp özellikler yapın. Kısayol sekmesinin altındaki hedef satırına gelin ve satırın başına CMD /c yazın. Örnek: CMD /c "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Steam olmayan Oyunlar\S4League\patcher_s4.exe"Çözüldü: Windows 10 kısayollardaki kalkan işaretini kaldırma
Aşağıdaki resimde gördüğünüz kısayollarda bulunan kalkan işaretini nasıl kaldırabilirim arkadaşlar? Yalnızca birkaç programda var ve kötü gözüküyor. Her türlü tekniği denemeye hazırım.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.