Simgenin Üzerindeki Yönetici İznini Kaldırmak

• Konuyu başlatan PCManyaQı
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 9.958
P

PCManyaQı

Ziyaretçi
Arkadaşlar resimdeki gibi simgelerin üzerlerinde yönetici izni simgesi bulunuyor bunları nasıl kaldırabilirim ?

asdasd.png

• Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları'nı açmak için Başlat düğmesini
    4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818.jpg
    ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna uac yazın ve Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir'i tıkla.
  • UAC'yi kapatmak için, kaydırıcıyı Hiçbir zaman uyarma konumuna getirdikten sonra Tamam'ı tıklatın.
    18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48.jpg
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin. UAC'nin kapatılması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.
    UAC'yi açmak için, kaydırıcıyı uyarılmak istediğiniz zamana taşıdıktan sonra Tamam'ı tıklatın.
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

• Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları'nı açmak için Başlat düğmesini
    4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818.jpg
    ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna uac yazın ve Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir'i tıkla.
  • UAC'yi kapatmak için, kaydırıcıyı Hiçbir zaman uyarma konumuna getirdikten sonra Tamam'ı tıklatın.
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin. UAC'nin kapatılması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.
    UAC'yi açmak için, kaydırıcıyı uyarılmak istediğiniz zamana taşıdıktan sonra Tamam'ı tıklatın.
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Bir işe yaramadı.

Aynı sorun bende de var şu linkte çözüm paylaşmışlar ama nasıl yapıldığını anlamadığım için yapamadım. Konuyu da kilitlemişler yorum da yazamıyorum. Mecbur burayı hortlattım. Biri şu konudaki çözümü açıklayabilir mi?

Nasıl yapıldığını öğrendim. Benim gibi ilk başta çözemeyenler için yazıyorum. Programın kısayoluna sağ tıklayıp özellikler yapın. Kısayol sekmesinin altındaki Hedef satırına gelin ve satırın başına cmd /c yazın. Örnek: cmd /c "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Steam Olmayan Oyunlar\S4League\patcher_s4.exe"

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var şu linkte çözüm paylaşmışlar ama nasıl yapıldığını anlamadığım için yapamadım. Konuyu da kilitlemişler yorum da yazamıyorum. Mecbur burayı hortlattım. Biri şu konudaki çözümü açıklayabilir mi?

Nasıl yapıldığını öğrendim. Benim gibi ilk başta çözemeyenler için yazıyorum. Programın kısayoluna sağ tıklayıp özellikler yapın. Kısayol sekmesinin altındaki hedef satırına gelin ve satırın başına CMD /c yazın. Örnek: CMD /c "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Steam olmayan Oyunlar\S4League\patcher_s4.exe"

İşe yaradı eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı